Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

Beoordeeld op 7 jan 2018

centrale verwarming aanbrengen

Erwin is een sympathieke installateur met kennis van zaken. Hij heeft bij ons de een CV-installatie en centrale verwarming aangelegd. Ook alle gas- en water leidingen in de keuken heeft hij aangelegd. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Hij is flexibel, denkt mee, communiceert helder via Whatsapp. Ik kan Erwin van harte aanbevelen.
  • Review door Wim, Rijswijk
    Beoordeeld op 26 dec 2017

Radiatoren plaatsen

Mijn opdracht was om wat leidingwerk en radiatoren( 5 stuks) te laten plaatsen. Daarvoor had ik ik twee gashaarden. Die heeft hij ook meegenomen. Erwin en collega hebben deze opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Betrouwbaar en harde werkers. Bovendien ook erg zorgvuldig en netjes. Nazorg was ook naar volle tevredenheid. Hij moest nog even een leiding omleggen. Daarvoor is hij op een zaterdag terug gekomen. Als ik nog een klus heb zal ik hem zeker de opdracht geven. Ik kan hem iedereen aanbevelen zonder enkel risico.
  • Review door Ryan, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2017

cv ketel

Erwin heeft bij ons een gehele nieuwe installatie aangelegd. Alles naar tevreden uitgevoerd. Erwin is een goede gast die flexibel is en zijn afspraken nakomt. Een aanrader dus!
  • Review door Ronald, Boskoop
    Beoordeeld op 19 nov 2017

Aanleggen radiatoren en cv ketel

Super uitgevoerd! Zeer tevreden en fijne communicatie! Aanrader
  • Review door Shanna, Schiedam
    Beoordeeld op 29 okt 2017

Radiatoren verwijderen en nieuwe plaatsen

De heer kamp is een vakkundige professional die zijn afspraken nakomt. Alles netjes en correct afgehandeld en tevens advies gegeven over bijzaken iemand die dus ook als nog service verleent. Een aanrader voor iedereen die iets aan zijn radiatoren of CV installatie moet laten uitvoeren.
  • Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 20 okt 2017

Vervanging CV woning 300m3/1200m3

Erwin heeft de niewe CV geinstalleerd, voorbereidingen voor de badkamers verzorgd, en radiatoren geplaatst. Het betreft een grote woning van 150 jaar oud. Communicatie met Erwin was goed en vlot. Het was een grote klus welke over een langere tijd verspreid was. De flexibele houding van Erwin is prettig. Hij is niet de beroerdste om even de tijdelijke douche aan te sluiten of een keer langs te komen voor het een of ander. Vanwege de prettige communicatie hebben we hem gevraagd naar een elektricien. Gomes heeft zeer netjes de elektra vervangen en een nieuwe meterkast geplaatst. Ook voor Gomes geldt, communicatie is vlot en prettig. Zeker de rondjes door het huis voorafgaand aan de werkzaamheden om vragen te stellen en alles helder te krijgen zijn een plus. Erwin en Gomes zijn goed betrouwbare vakmannen die niet de beroerdste zijn om alles naar wens af te leveren. De Flexibele houding van de vakmannen sluit goed aan bij onze flexibele manier van werken.
    Beoordeeld op 17 okt 2017

Cv installatie aanleggen

Binnen twee dagen een goed werkende CV installatie voor een nette prijs!
  • Review door Nel, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 jun 2017

Buitenkraan

Goed hij blijft in onze gedachten ...goede vakman
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 18 jun 2017

Renovatie badkamer

Instalatiebedrijf Kamp heeft voor ons een zeer nette en goede badkamer geplaatst. Het werk is netjes en compleet afgehandeld en binnen twee weken konden wij genieten van onze nieuwe badkamer. De communictie was duidelijk en het personeel betrouwbaar en vriendelijk. Wij zouden dit instalatiebedrijf van harte aanbevelen!
  • Review door manon, Ridderkerk
    Beoordeeld op 21 feb 2017

toilet renovatie

Erg tevreden met de mannen! Eerlijk en betrouwbaar en hebben goed werk neergezet. Goed overleg over wanneer ze kwamen qua datum en tijd! Goede planning binnen 2,5 dag hadden wij een nieuw toilet. Dikke 10 met pluim