Impressiva J. Meulendijks

Impressiva J. Meulendijks beoordelingen (36)

• Review door Kath, 's-Heerenberg
    Beoordeeld op 5 okt 2015

Renovatie keukenkast deurtjes

Dhr. Meulendijks heeft zeer goed werk geleverd. Hij kwam een dag na het accepteren van de offerte al meten en met kleurstalen en twee dagen later de nieuwe keukenkast deurtjes al plaatsen. Hij heeft netjes en zorgvuldig gewerkt. Tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kerkrade
    Beoordeeld op 26 sep 2015

Maatwerk kasten, vloer, stucwerk en sauna

Hoge kwaliteit tegen schappelijke prijzen. Afspraak is afspraak. Punctueel en vriendelijke in omgang.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geldrop
    Beoordeeld op 20 nov 2014

Keuken aanpassen

Onze keuken is heel mooi en netjes aangepast. We zijn er heel erg blij mee. Goed werk!
  • Review door Jonathan, Nijmegen
    Beoordeeld op 27 okt 2014

Keuken overspuiten

Zeer goede ervaring met Jeantino. Uiteindelijk hebben we ook alle keukenapparatuur en de werkbladen vervangen. Jeantino werkt zeer precies, en was altijd beschikbaar. Het werk is goed opgeleverd, we zijn weer tevreden over onze verbeterde keuken!
  • Review door Aart, Putte
    Beoordeeld op 8 mrt 2014

Schuifdeuren bergruimte zolder

Jeantino heeft voor mij een aantal meubelen gemaakt en kastruimte in mijn kantoor gerealiseerd. Dit alles met een groot vakmanschap. Het opgeleverde werk is keurig. Hij denkt goed mee bij het tot stand komen van de ideeën. Helemaal top!
  • Review door Eniko, Arnhem
    Beoordeeld op 2 mrt 2014

Combi thuiswerkplek-tv meubel

Je krijgt bij Impressiva J. Meulendijks waar voor je geld! Ik kan niet anders zeggen dat mijn meubelstuk is precies zo geworden zoals ik het van ter voren had bedacht. Jeantino is een zeer nette en beleefde man, hij doet wat hij beloofd. Hij denkt met je mee, niets is hem teveel gevraagd. Hij levert precisiewerk en werkt perfectionistisch. Een echte vakman, kom je niet veel meer tegen. Zoek niet verder, je hebt je vakman gevonden!! Bedankt Jeantino, de volgende opdrachten komen eraan.
  • Review door Martin, Amersfoort
    Beoordeeld op 14 feb 2014

Wandtegels in keuken verwijderen

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat van Jeantino. Een zeer nette en beleefde man, stipt op tijd en houdt zich aan de gemaakt afspraken. Wij moesten onze keukenwand vervangen vanwege kapotte tegels, waarbij Jeantino veel moeite nam om mee te denken en mee te helpen in het gewenste resultaat. De opdracht is vervolgens zeer vakkundig uitgevoerd. Als wij volgende keer weer een klus hebben voor in de keuken, bellen we hem zeer zeker weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 30 okt 2013

keukenblad renoveren

Jeantino heeft (samen met Jan) zéér netjes en professioneel een overzetblad en achterwand geplaatst in mijn oude keuken. Jeantino kwam eerst langs met een stapel kleurstalen voor de bladen en om de boel op te meten. Een week later hebben zij de bladen geplaatst. De bladen hebben zij over het betegelde keukenblad + achterwand heen geplaatst (wat een hoop sloopwerk scheelde). Verder hebben zij, volgens afspraak, een nieuwe spoelbak + kraan en de kookplaat ingebouwd. Daarna hebben zij ook nog de afzuigkap en oven gemonteerd, wat niet onder de opdracht viel maar waar zij geen extra kosten voor in rekening hebben gebracht. Ook het vervangen van de gasslang en het gebruik van wat andere kleine materialen werden niet apart in rekening gebracht. Ik ben dus zéér tevreden over hun werkwijze, vakmanschap en het resultaat van de renovatie. En dat voor een hele schappelijke prijs.
  • Review door Gerrit, Veenendaal
    Beoordeeld op 10 jun 2013

Nieuw aanrechtblad zetten, en plintjes

Hij heeft zeer vlot en vakkundig ons aanrechtblad vernieuwd, en wat plintjes rondom het keukenblok gezet. Kwam telkens weer stipt op tijd. En had ruime keuze aan kleuren voor het nieuwe aanrechtblad. Al met al een zeer goede ervaring.
  • Review door Ben, Geldrop
    Beoordeeld op 11 jan 2013

Achterwand plaatsen

Via werkspot.nl kreeg ik direct een mail van Jeantino. Afspraak gemaakt om alles te komen bekijken en meten. Zelfs op oudjaarsdag was dit geen probleem. Anderhalve week later was de achterwand van de keuken klaar. Keurig op tijd op de afspraak, na nog geen uur was de achterwand geplaatst. Top-resultaat, ben er door verrast! Resultaat is qua uiterlijk en afwerking nog mooier dan eerst verwacht. Absoluut een aanrader!