Impressiva J. Meulendijks

Impressiva J. Meulendijks beoordelingen (36)

• Review door Inge, Eindhoven
    Beoordeeld op 19 aug 2011

Plaatsen kunststof keukenblad en renovatie keukenkastjes

Totale renovatie laten doen van de keuken. Skelet van bulthaup is intact gebleven maar Impressiva heeft ons een prachtige "nieuwe keuken" gegeven. Hoogglans witte keuken uit de boeken... Zijn zeer tevreden hoe Impressiva meedenkt, grote mate van flexibiliteit en keurige jongens. Het resultaat is een absolute 10!
  • Review door Joost, Utrecht
    Beoordeeld op 19 apr 2011

Keuken renoveren

Normaal ben ik niet zo scheutig met het uitdelen van tienen bij een recensie, maar hoe ik ook nadenk, ik kan simpelweg geen punt van kritiek verzinnen. Jeantino Meulendijks van Impressiva kwam stipt op tijd binnen om onze oude keuken op te meten. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht hierbij goed mee. Wij hadden een zeer krappe planning en hadden aangegeven dat we, als het enigszins mogelijk was, binnen twee weken na het opmeten de keuken gereed wilden hebben. Jeantino heeft snel een offerte gemaakt en toen deze akkoord was heeft hij snel een nieuw blad, oven en de materialen besteld. Jeantino voorspelde al dat de plaatsing een flinke klus zou zijn en dat bleek het geval. Hij heeft samen met een collega van half acht 's ochtends tot half elf 's avonds doorgebikkeld. Maar toen ze weg waren was het resultaat simpelweg geweldig. De keuken is mooier geworden dan ik vooraf had durven hopen en de afwerking is perfect. De prijs/kwaliteit-verhouding van impressiva is zeer goed. Jeantino is een echte vakman; hij denkt mee en komt zelf met goede ideeen en voorstellen. Hij komt zijn afspraken na en is een erg harde werker. Ik kan het bedrijf dan ook bij iedereen aanraden!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wamel
    Beoordeeld op 8 apr 2011

Schuifdeuren op zolder

Impressiva heeft schuifdeuren en vlonders geplaatst op mijn zolder. Ze zijn langs geweest om het geheel op te meten. Vervolgens is alles in hun werkplaats op maat gemaakt, dus in huis geen tot heel weinig stof! Ze hebben een gigantische keuze uit patronen voor de deuren. Handige greepprofielen voor de schuifdeuren met een borstel aan de achterzijde die stof tegenhoud. De rails zijn mooi weggewerkt achter een koof. De vlonder (achter de knieschotten) is op gelijke hoogte gebracht met de rest van de vloer. Het oppervlak is nu egaal / glad en makkelijk te onderhouden. Binnen twee weken alles uitgevoerd, in 1 dag gemonteerd. De zolder ziet er nu heel mooi en afgewerkt uit, een absolute meerwaarde! Ik ben dik tevreden :–)
  • Review door michel, Kessel
    Beoordeeld op 25 feb 2011

tv meubel

bedankt voor de snelle reactie en de snelle handelingen. En het mee denken en ontwerpen van het meubel was netjes binnen de afgesproken tijd klaar en ook netjes geplaatst en alles netjes geregelt
  • Review door Desiree, Berlicum
    Beoordeeld op 21 feb 2011

Inloopkast

Hartelijk dank voor de snelle service. Ik ben zeer tevreden over mijn inloopkast. Ik heb nog meer ruimte gekregen door het meedenken van Dhr Meulendijks en zijn collega. Echt top.
  • Review door Ed, Leunen
    Beoordeeld op 15 feb 2011

Badkamer meubel met 2 lade

Zeer teverden over de snelle handeling voor offerte en op meten van het bad meubel.