Jeantino kwam bij ons langs om de keukenkasten op te meten en onze ideeën te bespreken. In dit gesprek werd ons al snel duidelijk dat hij een vakman was en direct wist wat wij in ons hoofd hadden en ook in praktijk precies zo heeft uitgewerkt. We hebben de deurtjes laten spuiten in een zelfgekozen kleur en dat is bijzonder goed gelukt! Strak in de lak en elk kastdeurtje en plint ( ruim 30 stuks) paste precies en liepen naadloos in elkaar over. Ook een dikke pluim voor André die het allemaal heeft gemonteerd en door heeft gewerkt tot in de hele late uurtjes om de klus op 1 dag te klaren. Wij zijn meer dan tevreden over het geleverde werk en kunnen Jeantino ten zeerste aanbevelen!
Sylvie & Grac
Review door Mieke, Fijnaart
Mieke, Fijnaart
Beoordeeld op 24 feb 2016
Kastenwand maken voor keuken
Super ervaring!
Het is heel fijn samenwerken met Jeantino. Goede communicatie en de afspraken zijn perfect nagekomen. De kast is prachtig geworden! Ik zal iedereen Impressiva aanraden. Ik geeft niet zomaar een 10, maar het project is gewoon helemaal perfect verlopen. Alle lof!
Review door Jan, Drunen
Jan, Drunen
Beoordeeld op 11 feb 2016
Keuken ,kastdeuren en ladenfronten maken
Met de heer Meulendijks van Impressiva heb ik goede ervaring, goed werk en snel gemaakt. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.
Review door Dorus, Uden
Dorus, Uden
Beoordeeld op 24 jan 2016
Keukenrenovatie, deurtjes vervangen en plaatsen nieuw aanrechtblad...
Jeantino, heeft samen met Rob, bij de renovatie van onze keuken vakwerk afgeleverd!
Zijn adviezen en oplossingen hebben zeker bijgedragen aan een prachtig resultaat!
Kan Impressiva dan ook zeker aanbevelen!
Review door Merel, Nieuwegein
Merel, Nieuwegein
Beoordeeld op 19 nov 2015
Keuken hoogglans wit laten spuiten
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van het werk dat Jeantino geleverd heeft.
Hij heeft alle deurtjes van onze huidige keuken vervangen incl. het aanbrengen van platen tegen de bestaande delen en mooie plinten.
Bij de eerste afspraak met het zien van de keuken dacht hij prima mee.
Alle gemaakte afspraken nagekomen, fijn!
Review door Sas, Hoensbroek
Sas, Hoensbroek
Beoordeeld op 14 okt 2015
Badkamerkast moderniseren cq vevangen
Wat een ongelofelijk vriendelijke vakman is Jeantino! De klus is perfect uitgevoerd en precies zoals we wilden. CHAPEAU!
Review door Robbert, Huijbergen
Robbert, Huijbergen
Beoordeeld op 9 okt 2015
Keukenrenovatie, loslatend folie van keukenkastjes verwijderen en d...
Een echte vakman.
Is 2x bij ons langs geweest om alles te bespreken.
Op 1 dag de complete keuken voorzien van nieuwe deuren, zijkanten en nieuwe plinten.
We zijn er erg blij mee!