ijsselkamp afbouw

ijsselkamp afbouw beoordelingen (83)

• Review door J., Almere
    Beoordeeld op 30 sep 2019
    Stucen: 380 m2 wanden; 180 m2 plafonds
    Mijn ervaring met Ijsselkamp Afbouw is heel erg positief. Ze houden zich aan de afspraak en ze leveren goed resultaat af. Ze gaan pas weg als iedereen tevreden is. Ze hebben bij mij alle plafonds gestuct en later gespoten. Ze plakken alles netjes af zodat alles netjes blijft. Daarnaast werken ze snel maar raffelen het niet af. Prijs kwaliteit is erg goed. Ze zijn realistisch en ik zou ze aan iedereen aanraden. Ga zo door! 😄💪
  • Review door Rojhat, Arnhem
    Beoordeeld op 4 sep 2019
    Stucen: 90 m2 wanden
    Ik heb Ijsselkamp mijn woning laten stuken en spacken. Gaven aan dat ze 4 dagen de tijd nodig hadden, maar waren klaar in 3 dagen. Resultaten waren fantastisch. Woning ziet er nu goed uit. Ik raad Ijsselkamp sterk aan. Prijs/Kwaliteit is goed. De heren houden zich aan de afspraken, communicatie ging vlot, en zijn zeer betrouwbaar. Heren bedankt voor jullie werk!
  • Review door Harry, Marknesse
    Beoordeeld op 14 dec 2018
    Spuitwerk nieuwbouw woning
    Spacken van en nieuwe woning. Binnen een week werd ons huis omgetoverd naar een echt huis. Snelle offerte en meteen aanpakken. Goed gedaan team IJsselkamp! Zeker een aanbeveling waard. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 23 jul 2018
    Spacken nieuwbouw school alles is behangklaar 500m2
    Bedankt Ijsselkamp afbouw Het was even spannend of het allemaal wel ging Lukken. Het was ook een beetje kort dag voor zo een grote klus! Maar jullie hebben het geflikt, De eerste week overuren maken zodat de week erna het wat makkelijker was. Wij gaan zeker met elkaar door! want wij houden van aanpakkers en die de puntjes op de i zetten. Ik wens jullie een fijne bouwvak jongens.
  • Review door Arjan, Nunspeet
    Beoordeeld op 25 jun 2018
    stucen woonkamer
    Julian en zijn team hebben mijn nieuwbouwwoning van boven tot onder afgewerkt. Gestuct en voorzien van saus met hun airless spuit. Topwerk geleverd jongens👍
    Beoordeeld op 10 mei 2018
    Wanden spackspuiten appartement
    Uitstekend werk geleverd door Julian, het appartement is binnen een dag gedaan, en het ziet er allemaal strak en netjes uit. Ook werd er zeer flexibel omgegaan met een opleverdatum die drie keer is verschoven, dat was geen enkel probleem. Prijs/kwaliteit is prima in orde, bedankt Julian!
    (Bewerkt op 16 feb 2026)
  • Review door JW, Utrecht
    Beoordeeld op 23 mrt 2018
    Stuken compleet nieuwbouwhuis 400 m2
    Goed werk geleverd en alles "strak en glad" afgewerkt en gespoten ruim binnen de afgesproken tijd (1 ipv 2 weken) wat ons wat meer tijd geeft voor de restwerkzaamheden.
  • Review door Stefan, Nijmegen
    Beoordeeld op 15 mrt 2018
    Stucen nieuwbouwwoning
    Goede communicatie en advies over het stucwerk. Gekozen voor het sausklaar afwerken. De wanden zien er netjes en strak uit. Het extra bijwerken van een doorbraak van de keuken naar de garage was geen probleem. Het opruimen aan het eind had wel beter gekund.
  • Review door Ren, Ommen
    Beoordeeld op 12 mrt 2018
    Nieuwbouw stuccen
    Top werk geleverd.
    Beoordeeld op 12 mrt 2018
    Stuccen
    IJsselkamp afbouw heeft onze nieuwbouw woning sausklaar gestuct en gesausd. Het eindresultaat is echt super gaaf geworden! Julian is erg meedenkend ook als het nadelig is voor de factuur voor IJsselkamp. Er wordt in het belang van de klant gedacht. Super jongens. bedankt!