ijsselkamp afbouw

ijsselkamp afbouw beoordelingen (83)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 10 mei 2017
    Stucen woonkamer nieuwbouw
    Prima service. Super mooi eindresultaat! We zijn er tevreden over dit bedrijf. Alles volgens afspraak en vlot geregeld. Een aanrader.
  • Review door Roos, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 7 mei 2017
    Stucen binnenkant nieuwbouwhuis
    Begin februari 2017 kwam Julian van IJsselkamp Afbouw met zijn team ons nieuwbouwhuis geheel stucen. Er zaten met name boven nogal wat schuine wanden in ons huis die afgewerkt waren met een soort kunststof platen, Julian stelde voor dat als wij de gipsplaten zouden leveren, hij ze er tegenaan zou schroeven en daarna netjes glad zou stucen. Ook het plafond in de woonkamer (spackspuitwerk) wilden we graag vervangen voor glad stucwerk en al het stucwerk is door Ijsselkamp Afbouw afgewerkt met witte muurverf. In een paar dagen was ons hele huis circa 350m2 wanden (3 verdiepingen) geheel verandert in een witte oase. Ons huis ziet er prachtig uit. Mooie gladde wanden en een mooi glad plafond. Wij zijn superblij met het resultaat en we kunnen IJsselkamp Afbouw van harte aanbevelen. Deze jongens werken snel, de communicatie is helder, het werk is echt van heel mooie kwaliteit en ze komen hun beloftes na. Binnen een week hadden we een prachtig afgewerkt en spierwit huis. --- Pascal & Roos van der Rijt-Plate, Wijk bij Duurstede --- (p.s. de muren die we een kleur wilden geven hebben we later zelf nog gesausd - zie foto's).
  • Review door Denise, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 apr 2017
    stucen wanden (240 m2) en plafonds(130m2)
    Wij zijn zeer tevreden. Ze zijn erg flexibel en meedenkend. De prijs kwaliteit verhouding is super.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 16 apr 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Idskenhuizen
    Beoordeeld op 31 mrt 2017
  • Review door Marina, Wapse
    Beoordeeld op 27 feb 2017
    Stucen wanden aanbouw
    Prima werk geleverd. Er werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren om de muren zo strak mogelijk te krijgen. Communicatie verliep prima.
  • Review door Vivian, Soest
    Beoordeeld op 19 feb 2017
    Stucen nieuwbouw woning
    Julian en Daniël hebben onze woning super glad afgeleverd. Ze zijn zelfs op zaterdag geweest om het af te maken voordat de schilder zou komen. Toppers!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 18 feb 2017
    Binnenwanden nieuwbouwwoning (Dalerveen 2 Hoekwoning met erkers) Ed...
    Geheel volgens afspraak, stipt op tijd en vooral duidelijke afspraken vooraf. Plakken netjes alles af en zorgen zelf voor materialen. Werken zeer netjes en mocht het niet meteen goed zijn op bepaalde plekken doen ze het net zolang tot het goed is. Lopen alles ook netjes na. Komen ook nog terug ook na aantal jaar mochten er bijvoorbeeld scheuren in het pleister ontstaan. Top bedrijf met top vaklui. Goed gedaan zou een volgende keer hen zeker weer inschakelen.
    (Bewerkt op 28 aug 2017)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaag
    Beoordeeld op 6 feb 2017
    Stucwerk Hoorn
    Zeer tevreden met de diensten van de jongens van Ijsselkamp! Stucen en verven, binnen no-time waren ze klaar. Zeer prettig, snel en goed contact tussentijds. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 26 jan 2017
    Nieuwbouw woning
    De jongens van IJsselkamp Afbouw leveren echt uitstekend werk. Ze vertellen wat ze gaan doen en hoe ze het gaan doen en komen absoluut hun beloftes na. Ze zijn flexibel en de kwaliteit leidt er niet onder! Echt een aanrader voor iedereen.