ijsselkamp afbouw
ijsselkamp afbouw
Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews

Alle reviews (83)

 • Anoniem, Meppel
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 apr 2024
  Stucen: 200 m² wanden; Hele woning
  Alles werd netjes afgeplakt en ik ben helemaal blij met het resultaat. Ook de communicatie/overleg ging soepel. Duidelijk vakwerk met veel ervaring!
 • Anoniem, Dalfsen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 16 nov 2023
  Stucen: 80 m² wanden; 55 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
  Goede communicatie en prettig werken. Echt vakwerk conform afspraak uitgevoerd. Goed meegedacht en veel tips. Heel blij mee. Genieten van de strakke muren en plafonds. Goede prijs/kwaliteit. Gedurende de klus nog extra dingen laten zoals meer stucwerk van de bovenverdieping en schilder(spuit)werk van de zolder.
 • Robin, Lelystad
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 10 okt 2023
  Stucen: 150 m² wanden; Hele woning
  Top ervaring! Muren zijn strak, denkt goed mee! Komt zijn afspraken na. Helemaal blij
 • Anoniem, Zwolle
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 apr 2023
  Stucen: 30 m² wanden; Woonkamer
  30m2 laten stukadoren. Prachtig resultaat, voor een realistische mooie prijs. Ook zeer prettige en vlotte communicatie. Echt een aanrader!
 • Ron, Kampen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 feb 2021
  Stucen: 200 m2 wanden; 60 m2 plafonds
  Fijn bedrijf en goede communicatie. Scherpe prijs. Waren bijzonder flexibel met de startdatum, aangezien we pas 4 weken van te voren wisten wanneer we de sleutel kregen. De dag na oplevering stonden ze al op de stoep. Alles ruim op tijd en netjes opgeleverd. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Lourens, Meerstad
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 22 jul 2020
  Stucen: 280 m2 wanden; 150 m2 plafonds
  Julian en zijn team zijn communicatief goed, flexibel en leveren vakwerk. We hebben onze hele woning laten stucen en sausen, waarvan enkele wanden op kleur. We waren aangenaam verrast door de offerte en kwaliteit van uitvoering was ook top. Zullen ze in de toekomst zeker weer benaderen als dat nodig is!
 • Anoniem, Meerstad
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 jun 2020
  Stucen: 250 m2 wanden
  Goede communicatie, er werd altijd vlot gereageerd op aanvullende vragen of om afspraken te veranderen. Ons volledige nieuwbouwhuis is binnen een week gestuukt en airless gesaust, het ziet er prachtig uit. Mooie strakke witte wanden. Wij raden IJsselkamp afbouw dan ook absoluut aan als bedrijf! Na de verhuizing zullen ze nog eenmaal terug komen om wat mogelijke beschadigingen van het verhuizen bij te werken.