Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 11 aug 2010400 m2 speelgras inzaaienPrima uitgevoerd.
Review door Werkspot-gebruiker uit Den HaagWerkspot-gebruiker uit Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 aug 2010Bestraten oprit en voortuin, Den HaagWe zijn tevreden over het geleverde werk en met name over de flexibiliteit en betrouwbaarheid waren wij zeer te spreken.
Review door Werkspot-gebruiker uit SchiedamWerkspot-gebruiker uit SchiedamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 18 jul 2010snoeien rond een praktijkgebouwDeze vakman is alle afspraken keurig op de afgesproken tijd nagekomen en heeft het werk volgens opdracht uitgevoerd. Met nog enkele afgesproken extra's.
Review door Werkspot-gebruiker uit DelftWerkspot-gebruiker uit DelftBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 14 jun 2010Oprit bestratenPrima verlopen, goed meegedacht en flexibel bij de planning. Oprit ligt er strak bij !
Review door Werkspot-gebruiker uit MaaslandWerkspot-gebruiker uit MaaslandBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 5 mei 2010Bestraten voortuinheeft goed werk afgeleverd en kon ook het door mij gewenste extra materiaal leveren
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 mei 2010pergola leveren en plaatsenwerkt vlot en goed, dacht goed mee. mooie pergola geworden, ook volgens de buren!
Review door Werkspot-gebruiker uit Hoek van HollandWerkspot-gebruiker uit Hoek van HollandBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 30 apr 2010inkorten van coniferen en in model brengenprima vakman aan te bevelen
Review door Werkspot-gebruiker uit Den HaagWerkspot-gebruiker uit Den HaagBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 27 apr 2010Nieuwbouw woning tuin aanleggenVriendelijk en flexibel. Precies aangelegd volgens onze wensen, duidelijk een vakman.