Hoveniersbedrijf J. van den Bos

Hoveniersbedrijf J. van den Bos beoordelingen (88)

Beoordeeld op 10 jul 2011
    1 boom kappen
    Jaco is een prettige, vakbekwame hovenier. Heeft twee bomen gekapt, wortels weggefreest, klimhortensia verwijderd (10meter hoog) en snoeiwerk. Snelle werker, komt afspraken na en levert netjes op.
  • Review door Max, Leiden
    Beoordeeld op 10 jun 2011
    Graszoden / veld aanleggen
    Wat een aardige vent, super relaxed. Alle afspraken nagekomen en net mijn grasveldje gelegd. Op de minuut op tijd, duidelijke indicatie wanneer klaar. Schoon gewerkt, mooi resultaat. Ze bestaan dus nog, ambachtslieden zonder gedoe en gezeur. Heerlijke aanrader! O ja en die prijs, geweldig. Ze zijn net klaar en namen nog de tijd om wat adviezen te geven en de buren zijn als ik het goed begreep de volgende :).
  • Review door nico, Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 mei 2011
  • Review door Paul, Honselersdijk
    Beoordeeld op 14 mei 2011
    ophogen en herstraten
    We zijn uitermate tevreden. Dit bedrijf is professioneel, snel en werkt keurig.
    Beoordeeld op 14 mei 2011
    denneboom rooien
    denneboom van 10m hoog in voortuin in gerooid. moest netjes gebeuren vanwege lastige buur keurig geklaard, alles schoon achtergelaten binnen no-time. goede voorlichting en tijdsafspraken. kompliment!
  • Review door kees, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 11 mrt 2011
    nieuwe bestrating en oude er uit
    een goede vakman werkt goed snel en precies denkt ook mee vertelt hoe het anders kan al met al een aanrader
    Beoordeeld op 9 feb 2011
    spar van 10 meter verwijderen
    Mijn boom is vakkundig en met een hoog tempo verwijderd. Hij heeft zeer snel na mijn opdracht de boom weggehaald en tot mijn verrassing is ook een stronk van een andere boom meegenomen. Mijn tuin is opgeruimd achtergelaten. En dat allemaal voor de geboden prijs. Een echte aanrader deze man!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schipluiden
    Beoordeeld op 17 jan 2011
    boom rooien en afvoeren
    De vakman ging zeer kundig en spoedig te werk. Alles volgens afspraak dat maak je helaas niet veel meer mee!
  • Review door F., Maassluis
    Beoordeeld op 26 nov 2010
    Tuin winterklaar maken
    Prettige tuinman. Heeft netjes gewerkt en uitgevoerd wat was afgesproken. Is een goede vakman. Volgend seizoen moet nog blijken of het snoeiwerk goed is gedaan. In ieder geval ziet het er nu winterklaar uit.