Floris van de Gevel , Den Bosch
Dank u wel voor de mooie review erg fijn dat het is opgelost en dat het werk naar tevredenheid is verlopen Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 15 okt 2025Hootsen solutions
Reactie geplaatst 15 okt 2025Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het uitgevoerde werk. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen – Hootsen
Reactie aangepast 15 okt 2025Dank u wel voor deze mooie review heel leuk fijn dat alles naar wens is verlopen Mvg Danny Hootsen
Reactie aangepast 14 okt 2025Dank u wel voor de review Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 13 okt 2025Dank u wel voor de goede review Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 13 okt 2025Danny u wel voor de review fijn dat u tevreden bent over onze service Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 11 okt 2025Top dank u wel voor de mooie review Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 9 okt 2025Dank u wel voor de mooie review fijn dat onze service u bevallen is Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 9 okt 2025Dank u wel voor de mooie review Mvg Danny Hootsen
Reactie geplaatst 9 okt 2025Thank you very much for this great review! I’m glad to hear you’re satisfied with our service. Kind regards, Danny Hootsen
Reactie geplaatst 9 okt 2025