Hootsen solutions

Hootsen solutions beoordelingen (321)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterhout
    Beoordeeld op 19 jun 2026
    Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Nieuwe leidin...
    Slechte communicatie over tijd - uiteindelijk ipv in de ochtend om 17:30 gestart. Niet de juiste materialen mee - schade veroorzaakt aan elektra - extra kosten in rekening gebracht die niet besproken waren

Beste Mark, Ik vind het jammer dat je nu met deze punten komt. De elektra was tijdens de werkzaamheden geen probleem en is destijds ter plaatse besproken. Achteraf gebruiken als argument vind ik dan ook niet terecht. Daarnaast heb je mij gevraagd om extra werkzaamheden uit te voeren aan de afvoer/wastafel van je dochter op zolder. Hiervoor ben ik een extra keer langsgekomen, heb ik materialen aangeschaft en werkzaamheden uitgevoerd. Deze kosten zijn tot op heden niet betaald. Ook heb ik hiervoor geen extra voorrijkosten in rekening gebracht. Bij controle van mijn administratie zie ik bovendien dat de btw over de eerdere werkzaamheden nog niet volledig is voldaan. Ik zal je hiervan een overzicht toesturen, inclusief de openstaande kosten voor de werkzaamheden aan de wastafel van je dochter. Ik zie deze betalingen graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions

Reactie geplaatst 19 jun 2026
  • Review door Iki Dam, Arnhem
    Beoordeeld op 14 jun 2026
    Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Leiding(en) v...
    SCAMMER, promised to come twice, never did. False promises. Didn't have the decency to call on the day and say he is not coming in the morning so we don't have to travel and sit in an empty house waiting for him- twice. Truly dissapointing. Whatever the reason is at least be direct and honest.

Goedenavond het was onmacht ik was niet in de gelegenheid om contact op te nemen ik was namelijk in het ziekenhuis en ben nu net weer thuis dit ivm een longontsteking net uitslag binnen ik heb was er even niet mee bezig maar snap wel dat dit erg frustrerend voor u is geweest en daarvoor mijn excuses Mvg Danny

Reactie aangepast 18 jun 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 11 jun 2026
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Ik liep al weken aan tegen een lekkend toilet. Danny was snel (dezelfde dag nog), accuraat en vriendelijk en het probleem is meteen verholpen.

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Hootsen Solutions. Fijn om te horen dat het lekkende toilet snel en naar tevredenheid is verholpen. We streven er altijd naar om spoedig ter plaatse te zijn en problemen vakkundig op te lossen. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben met loodgieterswerk, lekkages of rioolproblemen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions Riooltechniek & Loodgieterswerk 🚐🔧

Reactie geplaatst 12 jun 2026
  • Review door Joost Segers, Utrecht
    Beoordeeld op 6 jun 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Vriendelijk, verstopping goed en vlot verholpen.

Bedankt voor uw mooie review, Joost! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We streven ernaar om verstoppingen snel en vakkundig te verhelpen, en het is prettig om te lezen dat dit naar wens is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Hootsen Solutions. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben met uw riolering of afvoer, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen

• Review door Lisa, Tiel
    Beoordeeld op 5 jun 2026
    Lekkage verhelpen: Lekkage onder gootsteen
    Snel contact en beschikbaarheid. Klus is vlot uitgevoerd met uitleg. Aanrader 👍

Bedankt voor uw mooie review, Lisa! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het snelle contact, de duidelijke uitleg en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat klanten weten wat de oorzaak van het probleem is en hoe dit wordt opgelost. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben bij een lekkage, afvoer of andere loodgieterswerkzaamheden, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions 🚰🔧😊

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oisterwijk
    Beoordeeld op 3 jun 2026
    Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Kapotte leidi...
    Was snel ter plaatse en klus snel uitgevoerd. Wat onduidelijkheid over het uiteindelijke bedrag maar daar zijn we onderling goed uit gekomen.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat we snel ter plaatse konden zijn en het probleem vlot hebben kunnen oplossen. Bedankt ook voor uw begrip rondom de onduidelijkheid over het eindbedrag. Gelukkig hebben we dit samen goed kunnen bespreken en naar tevredenheid kunnen afhandelen. Wij waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met de uitgevoerde werkzaamheden. Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions

• Review door Dorien de Ridder, Rosmalen
    Beoordeeld op 31 mei 2026
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Zaterdagavond eerste contact gelegd, zondagochtend voor 11:00 uur probleem opgelost. En dan is Danny ook nog een prettig persoon. Tevreden!
  • Review door Mirwais, Drunen
    Beoordeeld op 31 mei 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt, Beluch...
    Top bedrijf. Goede communicatie en netjes verholpen! Denkt goed mee. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Hootsen Solutions! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden. We vinden het belangrijk om niet alleen het probleem op te lossen, maar ook mee te denken over de beste oplossing op de lange termijn. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot uw dienst bij een volgende klus. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions Riooltechniek & Loodgieterswerkzaamheden

Reactie geplaatst 31 mei 2026