Henk van Vulpen

Henk van Vulpen beoordelingen (85)

• Review door Rense, Utrecht
    Beoordeeld op 26 sep 2011

Aanleggen voetpad en grindbed voortuin

Henk van Vulpen heeft gewoon goed werk geleverd, ben tevreden. Hij kon zelfs een paar dagen eerder beginnen dan in 1e instantie afgesproken.
    Beoordeeld op 29 jul 2011

aanleg voortuin

prima ervaring werk is goed uitgevoerd zoals afgesproken al het afval is netjes opgeruimd en afgevoerd aanrader!
  • Review door Christie, Houten
    Beoordeeld op 29 mei 2011

Bestrating mini voortuintjes

Prima vakman, netjes en op tijd!
  • Review door Piet, Soest
    Beoordeeld op 22 mei 2011

Afgraven van een stuk grond inclusief struiken

Zeer tevreden over de snelle en accurate manier van afhandelen.
  • Review door Bart, Houten
    Beoordeeld op 7 apr 2011

Aanleg achertuin compleet

Henk van Vulpen heeft onze achtertuin prachtig opgeknapt. Het is een prima kerel waar je van op aan kunt. Elke dag even overleg over de voortgang. Werkt netjes.
    Beoordeeld op 19 jan 2011

Bestraten achtertuin 35 m2

We zijn heel tevreden over het geleverde werk van deze vakman. Hij houdt zich prima aan de gemaakte afspraken.
  • Review door Brenda, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 dec 2010

Schuurtje en tuin slopen

Werkt netjes, en komt zijn afspraken na. Zeer betrouwbaar.
    Beoordeeld op 1 dec 2010

Achtertuin 36 m2 bestraten

Prima werk. Henk is een rustig maar gestaag werkende jongeman die meestal goed meedacht over het werk. De communicatie was prettig. De waaltjes liggen er strak in. Geen rare hobbels of kuilen. Hij voerde al het afval af. Hij werkte netjes, stapelde bijvoorbeeld de waaltjes steeds netjes over van de pallet op een platte kruiwagen en legde ze weer in het patroon (in tegenstelling tot wat ik vaak gezien heb: in een kruiwagen smijten die vervolgens weer leeg gekiept wordt over het al gelegde straatje). Zat qua aangeboden prijs iets boven gemiddeld, maar leverde wel kwaliteit.
  • Review door rob, Eemnes
    Beoordeeld op 24 nov 2010

achtertuin bestraten

Uitstekende ervaring met Henk van Vulpen. Hardwerkend, prettig in de omgang, wil met je meedenken en uiteindelijk een prachtig resultaat. Hartstikke bedankt voor het aanleggen van onze prachtige tuin!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 22 aug 2010

afgraven, aanvullen en straten

Henk van Vukpen heeft naar volle tevredenheid onze voortuin afgegraven en bestraat. Henk houdt zich aan de afspraken en is een zeer vriendelijk en integer persoon. Wij ontvangen complimenten van anderen over hoe de bestrating is uitgevoerd.