Henk van Vulpen

Henk van Vulpen beoordelingen (90)

• Review door Arno, Woerden
    Beoordeeld op 14 okt 2013

Rooien haag en plaatsen schutting

Henk kwam vooraf kijken om een definitieve offerte op papier te zetten. Deze ontvingen wij 2 dagen later. Drie weken later kwam hij de opdracht uitvoeren. Dit heeft hij heel goed gedaan. Hij is hierbij erg netjes te werk gegaan en de overlast is tot een minimum beperkt. Alles is exact uitgevoerd zoals we dat overeen zijn gekomen.
  • Review door Marc, Utrecht
    Beoordeeld op 12 okt 2013

Bestraten tuin

Henk heeft goed werk geleverd. Prettig persoon om zaken mee te doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 21 aug 2013

Bestrating paadje voordeur

Henk heeft vandaag bij ons het pad bij de voordeur aangelegd. Naast dat hij een vriendelijke vent is, werkt hij heel netjes, zelfstandig en volgens afspraak. Wij zullen hem zeker weer vragen mocht er een nieuwe klus zijn.
  • Review door Annegien, Amersfoort
    Beoordeeld op 11 jul 2013

ingraven van trampoline in voortuin

Henk van Vulpen heeft gister onze trampoline keurig en kundig ingegraven in de voortuin. Hij levert zéér net werk en is pas tevreden als jijzelf ook tevreden bent! Hij heeft de klus voor ons prima en netjes in orde gebracht. Wij zijn, en vooral de kinderen, erg blij met Henk! :-)
  • Review door Joost, Vleuten
    Beoordeeld op 1 jul 2013

Paar tegels verwijderen, ophogen en plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 18 jun 2013

2 m3 puin afvoeren - SPOED

Zondag eind van de dag oproep geplaatst, dinsdagmiddag was alles perfect weg. Dank Henk!
  • Review door Natascha, Bilthoven
    Beoordeeld op 19 mei 2013

Trampoline ingraven

Ingeschakeld om onze trampoline in te graven. Zeer snelle actie, keurig werk.
  • Review door Marcel, Utrecht
    Beoordeeld op 26 apr 2013

Uitgaven tuin voor trampoline

goede ervaring met Henk van Vulpen. Gat voor trampoline gegraven voor 250 euro inclusief afvoeren van de grond.
  • Review door Marjan, Houten
    Beoordeeld op 18 feb 2013

coniferen verwijderen

Henk van Vulpen is een bijzonder vriendelijke man. Hij houdt zich aan de afspraak en heeft alles netjes verzorgd. Binnen 1 dag was alles leeggehaald en afgevoerd. Als je iemand zoekt voor een tuinklus, dan adviseer ik om hem in te huren. Het is een aardige, vriendelijke man. Hij heeft alles keurig verzorgd binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag.
  • Review door Ivo, Utrecht
    Beoordeeld op 31 okt 2012

afgraven en bestraten tuin (nieuwbouw)

Henk heeft heel net werk geleverd, een goeie vakman!