Hamerslag Onderhoudsbedrijf

Hamerslag Onderhoudsbedrijf beoordelingen (86)

• Review door J, Maassluis
    Beoordeeld op 2 jul 2017
    dakkapel schilderen
    Niet alleen het dakkapel maar ook de voordeur werd door Hamerslag geschilderd. Op de voordeur was een kleine oneffenheid te zien en dat is na mijn aanmerking op een prima wijze hersteld. Afspraken werden keurig nagekomen en het contact met de schilder was prima. Deze schilders kan ik van harte aanbevelen.
  • Review door Peter, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 30 mei 2017
    schilderen dakkapellen
    Goede communicatie en goede adviezen. Aardige, nette vakmensen . Werken netjes en secuur. In 1 dag 2 dakkapellen gedaan. Heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    Schilderen voor- en achtergevel
    Snel contact, duidelijke afspraken die werden nagekomen, vriendelijke en bescheiden mannen. Goed werk afgeleverd.
  • Review door E., Zwijndrecht
    Beoordeeld op 28 mrt 2017
    Schilderen huis
    Nette mensen en het werk prima afgeleverd.
  • Review door Ad, Loosdrecht
    Beoordeeld op 18 mrt 2017
    schilderen van 2 dakkapellen
    Onze ervaring met dit bedrijf is geweldig goed. De twee schilders waren de zwager van Navin Hamerslag en Mohamed. Beiden hebben voortreffelijk werk geleverd. Ze moesten vanuit Sliedrecht via Rotterdam, alwaar Mohamed opgehaald werd, naar Loosdrecht komen. Uiteraard was er file, maar wij werden via het mobiel uitstekend op de hoogte gehouden, wanneer ze zouden arriveren. Het was een mooie zonnige dag en ze hebben de klus, namelijk het schilderen van 2 dakkapellen, ook in 1 dag geklaard. Wij werden tijdens het proces regelmatig op de hoogte gehouden van de gedane en nog te verrichten werkzaamheden. Bij de eindcontrole zijn enkele kritiekpuntjes snel en gedegen verholpen. Tijdens de pauzes hebben we in de tuin nog gezellig met elkaar zitten te kletsen. Heel leuk vond ik het als hardlooptrainer van Mohammed te horen, dat hij als tophardloper met Greg van Hest en Kamiel Maase heeft getraind en wedstrijden gelopen. Hulde voor de beide schilders. Het was ook fijn, dat ik binnen een half uur nadat ze waren vertrokken al een telefoontje kreeg van Navin met de vraag of alles goed was gegaan.
  • Review door David, Papendrecht
    Beoordeeld op 14 jan 2017
    schilderen binnenboel
    Ik had een spoedklus geplaatst op werkspot. De eerste reactie die ik kreeg was van Hamerslag onderhoud. Navin kon gelijk langskomen om een offerte op te nemen. De offerte was overzichtelijk en uitgebreid. Navin heeft het werk snel en netjes uitgevoerd. Navin heeft mij verteld hoe hij te werk gaat en hij heeft mij betrokken bij zijn werkzaamheden. een echte aanrader.
  • Review door Tessa, Haastrecht
    Beoordeeld op 16 dec 2016
    (Bewerkt op 13 jun 2018)

Beste Mevrouw, Uw slechte review is op alle punten onterecht.U geeft op alle vlakken een onvoldoende.Ik was op tijd bij u aanwezig en het werk is binnen het afgesproken tijdsbestek afgerond.Ik heb u een scherpe prijs aangeboden met een garantie van 4 jaar.Het schilderwerk is van hoge kwaliteit. Ik heb u na een paar dagen gebeld of alles naar wens was.Uw was volkomen tevreden.Een week later belde u mij dat op een paar plekken de grondverf doorslaat.Ik gaf u aan dat ik dat spoedig zal herstellen.We hebben 3 afspraken gemaakt.Helaas regende het 2 laatste keer heb ik niet afgebeld omdat ik daar op dat moment niet toe in staat was vanwege prive volgende dag plaatste u deze review en u had totaal geen begrip voor de situatie.Maar dat u nu op alle punten een onvoldoende geeft, dat is volkomen onterecht.Ik sta achter mijn garantie van 4 jaar.Ik streef erna om al mijn klanten tevreden te houden. Helaas tref ik zo iemand als u die een onterechte slechte review achter laat. Met vriendelijke groet, Hamerslag Onderhoud

Reactie geplaatst 16 dec 2016
  • Review door Piërre, Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 16 nov 2016
    Schilderen kozijnen / deuren
    Werkzaamheden zijn keurig en op de afgesproken tijd uitgevoerd.
  • Review door Patrick, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 17 okt 2016
    Buiten schilderwerk z.s.m. twee onder 1 kap
    Goede ervaring. Jongens kwamen conform afspraak en zijn vier dagen bezig geweest. Plus: Flexibel Voordelig Alles zit weer strak in de verf en met vier jaar garantie. Minpunt: Her en der wel wat verf spetters achtergelaten.
  • Review door Antoon, Dordrecht
    Beoordeeld op 28 aug 2016
    Schilderen kozijnen bovenverdieping voor- en achterzijde
    Wij zijn door dit bedrijf goed geholpen. Ze hebben een nette offerte doorgegeven voor het schilderen van de kozijnen voor de bovenverdieping voor- en achterzijde. Na een week hebben we gevraagd of ze ook de kozijnen van de dakkapel mee wilden schilderen. Dat was geen probleem voor ze; voor een meerprijs uiteraard. Tijdens de werkzaamheden (welke ze overigens in 1 dag af konden ronden) werden we keurig op de hoogte gehouden over wat ze aan het doen waren, en of ze nog wat relevants gevonden hadden. Nadat ze klaar waren vroegen ze of we nog mee wilden kijken met wat ze gedaan hadden; kortom, we werden goed met de werkzaamheden betrokken. Een paar dagen later vonden we nog wat kleinigheden die niet zo netjes waren. Even gebeld: "geen probleem, we komen zo snel mogelijk weer even langs". Dit hebben ze ook keurig opgelost. Kortom: een bedrijf wat ze zeker weer een keer zullen inschakelen bij onze volgende schilderklus !