Hamerslag Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews

• Anoniem, Roosendaal
    Beoordeeld op 23 sep 2017
    Schilderen
    Nooit gedacht dat je huis laten schilderen een leuke ervaring zou kunnen zijn. Deze gasten hebben prima werk geleverd. Bij vragen staan ze meteen voor je klaar, en hebben altijd een oplossing. Ze werken netjes en snel, en communicatie is echt prima, en ze hebben ook tussendoor nog even de dakgoot schoongemaakt. Extra service. Leuke gasten. Meteen prijs gemaakt om binnen ook gelijk alles te laten schilderen. Echt een aanrader.
    (Bewerkt op 28 dec 2017)
  • Anoniem, Ouderkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 18 sep 2017
    Schilderen huis
    Harde werkers en het was snel klaar.
  • Matthijs, De Meern
    Beoordeeld op 6 sep 2017
    Buitenkant huis schilderen
    Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Hamerslag onderhoudsbedrijf. Ze werken netjes, snel en communiceren helder. Verder houden ze zich aan afspraken en zijn ze altijd bereikbaar voor vragen. Het schilderwerk is netjes afgeleverd en ziet er strak uit. Absoluut een aanrader wat ons betreft!
  • Anoniem, Woerden
    Beoordeeld op 11 aug 2017
    4 huizen schilderen
    Goed contact gehad alles duidelijk, de 1000 vragen die ik had zijn allemaal beantwoord. Werken snel en als ze klaar zijn lopen ze alles na en werken hier en daar nog wat bij. En het eind resultaat mag er wezen. Aardige jongens en gezellig.
    (Bewerkt op 10 okt 2017)
  • Anoniem, Nieuw-Beijerland
    Beoordeeld op 8 aug 2017
    Voorkant huis schilderen
    We zijn erg tevreden over het uitgevoerde schilderwerk. Binnen 1 dag was het werk gedaan. De communicatie vooraf en tijdens het werk was goed. Nette mensen die hard werken. Na uitvoering van de klus samen het hele werk nagelopen om te kijken of alles naar tevredenheid was.
  • J, Maassluis
    Beoordeeld op 2 jul 2017
    dakkapel schilderen
    Niet alleen het dakkapel maar ook de voordeur werd door Hamerslag geschilderd. Op de voordeur was een kleine oneffenheid te zien en dat is na mijn aanmerking op een prima wijze hersteld. Afspraken werden keurig nagekomen en het contact met de schilder was prima. Deze schilders kan ik van harte aanbevelen.
  • Peter, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 30 mei 2017
    schilderen dakkapellen
    Goede communicatie en goede adviezen. Aardige, nette vakmensen . Werken netjes en secuur. In 1 dag 2 dakkapellen gedaan. Heel tevreden.
  • Anoniem, Papendrecht
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    Schilderen voor- en achtergevel
    Snel contact, duidelijke afspraken die werden nagekomen, vriendelijke en bescheiden mannen. Goed werk afgeleverd.