Hamerslag Onderhoudsbedrijf

Hamerslag Onderhoudsbedrijf beoordelingen (86)

• Review door wimme, Utrecht
    Beoordeeld op 24 nov 2018
    Kozijnen buitenkant huis schilderen
    Navin is een betrouwbare en vakkundige schilder. Hij en zijn team zorgen dat de klus geklaard wordt en zijn niet bang om hier en daar wat extra service te leveren wanneer blijkt dat iets meer werk is. Wij zijn tevreden!
  • Review door Manon, Utrecht
    Beoordeeld op 20 nov 2018
    Grote schilderklus: buiten en binnen schilderwerk
    De binnen -en buitenkant van ons jaren '30 huis is door deze mannen geschilderd. Ze hebben mooi werk geleverd. Tijdens het werk goed overlegd waar ze mee bezig zijn en ook onze wensen daar goed in meegenomen. Ze werken hard en snel. Het resultaat is prima! wij zijn tevreden over het resultaat.
  • Review door René, Sliedrecht
    Beoordeeld op 18 nov 2018
    Kozijnen binnen schilderen
    Prima. Niks mis mee. Snel en goed
  • Review door Yvonne, Sliedrecht
    Beoordeeld op 6 nov 2018
    opknappen en schilderen voordeur, kozijn, koof
    Uitstekend, hebben mooi werk afgeleverd en alles volgens afspraak. Prima communicatie. Wij zijn heel tevreden.
    Beoordeeld op 5 nov 2018
    Schilderen kozijnen en deur buitenzijde
    Onze ervaringen met Hamerslag zijn wisselend. We kregen een snelle, duidelijke offerte en de klus kon op korte termijn uitgevoerd worden. Helaas werd het werk te gehaast uitgevoerd, wat de kwaliteit niet ten goede kwam. Een verzoek per mail om herstelwerk uit te voeren werd niet beantwoord.
    (Bewerkt op 14 okt 2020)
  • Review door Joppe, Utrecht
    Beoordeeld op 7 okt 2018
    Buitenzijde tussenwoning schilderen
    Kundige en vlotte vakmannen. Ondanks matig weer was het schilderwerk binnen de afgesproken termijn netjes gedaan. Prijs/kwaliteit was erg goed! Communicatie was snel, zowel via mail als via telefoon. Kleine vergissing in de kleur van de voordeur(en) werd snel hersteld. Zeker aan te raden!
    Beoordeeld op 1 okt 2018
    buiten kozijnen verfen + voordeur
    Perfect uitgevoerd binnen de afgesproken termijn + voor een goed bedrag. De eigenaar nam alles door, hij zorgde ervoor dat alles netjes achter gelaten werd (met name mijn straatstenen in de tuin.) Tevens gaf hij tips waar ik op moest letten. Volgende keer weer.
  • Review door A., Nieuw-Beijerland
    Beoordeeld op 23 sep 2018
    Buitenschilderwerk
    Ondanks het slechte weer goed werk geleverd. De overdekte stelling werd pas de volgende dag opgehaald zodat de geverfde kozijnen beter konden drogen.
  • Review door Esther, Oudenbosch
    Beoordeeld op 19 sep 2018
    Buitenkant en dakkapel verven
    Super harde werkers! Mooi gedaan!
  • Review door Michael, Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 sep 2018
    Dakkapel schilderen
    Zeer tevreden. Nette, aardige heren die kwamen. Mooi werk geleverd. Volgende schilderklus gaat zeker weer via hun!