Hamerslag Onderhoudsbedrijf
Hamerslag Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews

Alle reviews (84)

 • Anoniem, Vlaardingen

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 11 okt 2022
  Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren...
  Heel fijn contact, goed werk geleverd in korte tijd en zeer flexibel en meedenkend.
 • Patrick, Leiden

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 feb 2022
  Schilderwerk buiten
  Prettige samenwerking, werk volgens afspraak uitgevoerd. Waren een aantal hesrtelplekken, maar deze zijn netjes zsm opgelost en hersteld.
 • Erik, Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 6 nov 2020
  Schilderwerk buiten: Dakgoten, Boeiboord; 2 dakgoten
  Dit bedrijf is een super ervaring geweest. De communicatie was snel en duidelijk. De uitgevoerde werkzaamheden zijn professioneel en goed uitgevoerd. De gemaakte prijs was zeer scherp vergeleken met andere bedrijven die ik aangeschreven had maar dit heeft totaal geen invloed gehad op de manier waarop deze opdracht uitgevoerd is. Ze hebben zelfs kosteloos nog iets extra’s gedaan👍🏼 Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden en ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.
 • Anoniem, Rotterdam

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 26 jun 2020
  Schilderwerk buiten: Dakgoten, dakgoten en badkamer raam buiten; 1...
  Werk prima volgens offerte uitgevoerd. Had met de schilders te doen met het zeer warme weer. Klein punt van verbetering. Door file was men ca half uur te laat. Kan gebeuren maar geen telefoontje gehad mbt deze vertraging. Dat kan dus iets beter. Voor de rest prima week geleverd.
  (Bewerkt op 24 nov 2021)
 • Stefan, Rotterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 8 mei 2020
  Schilderwerk aan buitenzijde van woonhuis
  Paul & Annie: Dit bedrijf kunt u met een gerust hart in dienst nemen. Wij hebben de buitenkant van ons hele huis (eengezinswoning 3 verdiepingen) laten schilderen. Vriendelijk personeel, altijd op tijd en vakwerk. 2 maanden na de klus heeft de eigenaar van de zaak ons een uitnodiging gestuurd voor zijn bruiloft!
 • Gerard, Zwijndrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 mrt 2020
  Schilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten; 5 kozijnen; 4 dakgoten
  Dit bedrijf is zeer snel en leveren kwalitatief goed werk af. De jongens zijn serieus en denken mee en zijn geweldig in de omgang en werken zeer hard. Met name de baas van dit bedrijf is zeer begaan met de uitvoering van de werkzaamheden, wat mij een goed gevoel gaf. Dus zoek je een schilder dan is dit het bedrijf om aan uit te besteden een absolute aanrader!
 • mattias, Ridderkerk

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 mrt 2020
  buitenschilderwerk: 3 deuren; 17 raamkozijnen
  Hamerslag is een duidelijk en netjes onderhoudsbedrijf. Ze hebben bij ons de buitenkant van ons huis geschilderd. Duidelijke afspraken van tevoren een prijs. Netjes personeel we kregen een heel peloton 5 heren en 1 dame. Ze waren tot gisteren 8 uur avonds bezig. Vanmorgen ontdekte we een paar kleine puntjes deze hebben ze gelijk netjes opgelost. Van uit ons echt een Aanrader.
 • Dennis, Vlaardingen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 12 feb 2020
  Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 5 deuren; 14 kozijnen
  Hamerslag heeft eerst de woning en al het schilderwerk dat aan de buitenkant moest gebeuren beoordeeld en ons geadviseerd. Vervolgens was het een prima offerte. Ondanks de kou kon er snel al gestart worden met het schilderwerk en met een groot team werd er gestart zodat we geen dagenlijk thuis hoefden te zijn. In 2 dagen was alles gebeurd. We zijn tevreden over het schilderwerk, de communicatie en de manier van werken. Toen het wat zwaarder ging miezeren kwam de eigenaar kijken en gaf aan dat de schilders moesten stoppen. 2 dagen later gingen ze in overleg met ons weer verder.