H-M-O

H-M-O beoordelingen (117)

• Review door Tineke, Oostzaan
    Beoordeeld op 14 aug 2015
    schutting en tuinpoort vervangen 3.70 x 1.80
    Geweldig, meneer heeft een prima klus geleverd. Ben zeer tevreden en dit is zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandijk
    Beoordeeld op 9 jul 2015
    5 coniferen rooien (en afvoeren) en daarna 5 schuttingen plaatsen.
    De schuttingen staan prima. Coniferen weg! Hoewel het eigenlijk te warm was om te werken, want U kreeg het soms te kwaad van de hitte. Als u het had afgebeld had ik het ook wel begrepen. Wel fijn dat het nu gedaan is. Respect, dat u het toch wilde doen in die smoorhitte! !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 1 apr 2015
    Urgent: herstel schutting na stormschade
    Schade aan mijn schutting is heel snel en vakkundig gerepareerd. Nieuwe palen geplaatst en alles staat weer stormvast. Ik ben heel tevreden over de snelheid, de vakbekwaamheid en vriendelijkheid. Ik zal hen zeker benaderen voor vervolgklussen aan mijn tuin.
  • Review door Hans, Wormer
    Beoordeeld op 30 mrt 2015
    Onderhoud aan voor- en achtertuin
    H-M-O heeft de gevraagde werkzaamheden geheel naar tevredenheid uitgevoerd! Relaxte werkmensen, vriendelijk en niet te beroerd om gevraagd en ongevraagd advies te geven!
  • Review door Rita, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2015
    Schutting repareren
    Meneer Hamstra kwam bij ons om een omgewaaide schutting te herstellen en hij deed dit zeer vakkundig. Hij heeft ook nog alle plankjes los vastgezet met schroeven en een andere schutting verstevigd. Aardige man, schappelijke prijs, zeer tevreden.
    Beoordeeld op 23 feb 2015
    plaatsen schutting
    Positief over S. Hamstra: klus goed en snel uitgevoerd, aardige, beschaafde man
  • Review door Michiel, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 15 dec 2014
    Tuinonderhoud van te koop staand huis
    Keurig werk, goed voorbereid, snel beschikbaar en gedaan wat afgesproken was.