H-M-O

Beoordeeld op 19 jul 2014
  • Review door Arnoud, Amstelveen
    Beoordeeld op 1 mei 2014
    Vernieuwen tuindeur
    Juni 2013 heeft de heer S Hamstra bij ons een tuinpoort vervangen en een (dode) boom van 7 meter weggehaald. Omdat H-M-O fantastisch werk leverde, voor een zeer goede prijs, heb ik ze in april 2014 laten terugkomen om een schutting met de buren door hen ook te laten vervangen. En deze buren hebben inmiddels ook weer een klus door H-M-O laten voltooien. Ook zij zijn zeer te spreken over het harde werken, de lage prijs en het leveren van top kwaliteit. M.a.w. Als u niet voor H-M-O kiest, dan bent u een dief van eigen portemonnee en neemt u een risico voor minder kwaliteit.
  • Review door Henriëtte, Purmerend
    Beoordeeld op 8 jul 2013
    Tuin renovatie 20 m² Purmerend
    Soepel verlopen contact en maken van afspraken. Werk uitstekend afgeleverd.
  • Review door Bootsma, Hoorn
    Beoordeeld op 16 jun 2013
    Vervangen bestaande buiten poortdeuren
    De gebroeders Hamstra hebben prima werk geleverd en we zijn dus erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Aardige mensen die hard werken en goed meedenken, een absolute aanrader dus!
  • Review door nick, Purmerend
    Beoordeeld op 18 apr 2013
    dubbele poort deur buiten
    Super snelle service, prima werklui. Mooi werk afgeleverd en goed materiaal.
  • Review door Caroline, Purmerend
    Beoordeeld op 27 mrt 2013
    verwaaide schutting stormvast plaatsen
    Enorm snelle service! En voor zover ik kan zien, prima uitgevoerd. Dank!
  • Review door Hafida, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2013
    Gehele appartement schilderen totaal opp 88 m²
    Geweldig persoon, met goeie afspraken en eerlijk!! geeft eerlijk aan wat hij wel en niet aan kan!! Betrouwbaar dus!! bedankt
  • Review door Bettina, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2013
    halve schutting is kapot
    Top gedaan! Mijn schutting staat weer, alles snel en netjes gedaan, takken gesnoeid en alles opgeruimd. Ze zijn netjes en beleefd. super.