Guichi Reclame

Guichi Reclame beoordelingen (106)

• Review door Hans, Tilburg
    Beoordeeld op 20 mrt 2021
    Behangen: 20 m2; Behang aanbrengen
    Uitstekend communicatie, komt afspraken na, heel fijne jongeman in omgang. Kortom zeker een aanrader! wij gaan zeker terug komen als we weer een behang klus hebben
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 12 mrt 2021
    (Bewerkt op 31 mrt 2021)

Reactie aangepast 11 jan 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam
    Beoordeeld op 12 mrt 2021
    Behangen: 25 m2; Behang aanbrengen
    Mooi werk geleverd. Uiteindelijk is de klus ipv 25m2, een muur van 7m2 met Foto behang geworden. Deze is mooi en vlot behangen. Communicatie ging soms wat moeizaam, maar door het meedenken in oplossingen is dat te verwaarlozen.
    Beoordeeld op 24 feb 2021
    Behangen: 11 m2; Behang aanbrengen
    Echt top werk afgeleverd. Was een spoed behangklus. Otman stelde zich flexibel op. Dacht mee met mij. Communiceert duidelijk. Was op tijd. Houdt zich aan de afspraken. Wat wil een klant nog meer. Ik zal voor een volgende klus weer aan je denken. Dank Otman!
  • Review door Owww, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 21 feb 2021
    Behangen: 25 m2; Behang aanbrengen
    We zochten op zeer korte termijn iemand om een kamer te behangen. Otman kon deze service leveren. Snelle duidelijke communicatie en perfect werk geleverd. We zullen volgende keer zeker weer aan je denken. Bedankt voor de service.
  • Review door Irene, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Behangen: 22 m2; Behang aanbrengen
    Een echte vakman met een goeie babbel, heel netjes te werk gegaan, op tijd en zoals afgesproken kwalitatief werk geleverd. Ik raad guichi reklame aan en zal hem weer benaderen in de toekomst voor meer werk.
  • Review door Serdar, Tilburg
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Behangen: 20 m2; Behang aanbrengen
    Ik ben zeer tevreden. Deze jongenman kwam op afgesproken tijd, werkt netjes en levert vakwerk. Absoluut een aanrader!
    Beoordeeld op 11 feb 2021
    Behangen: 13 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
    Kwam niet opdagen voor de werkzaamheden. Ik had een dag van tevoren de hele ruimte voorbereid en de dag van de afgesproken behangwerkzaamheden helemaal om het werk gepland, maar hij kwam niet opdagen. Een kwartier na de afgesproken tijd belde ik hem op. Hij zei dat hij de afspraak vergeten was. Ik kan niet oordelen over de kwaliteit van het werk, maar met zulke nalatigheid kun je niets.

Beste, wij hebben contact gehad ik heb voorstel gedaan dat ik volgende dag kan komen. en heb je verteld dat de moeder van mijn kinderen corona heeft en dat de kinderen bij mij zijn waardoor ik niet kon komen. en inderdaad ik ben onze afspraak vergeten, door de gebeurtenissen om mijn heen. excuses daarvoor. ik ben maar een mens.

Reactie aangepast 11 feb 2021
  • Review door M., Culemborg
    Beoordeeld op 8 feb 2021
    Behangen: 20 m2; Behang aanbrengen
    Wat een drama.. kan er helaas niks anders van maken. Communicatie verliep tot de klus prima, maar de uitwerking en afhandeling zijn op zijn zachts gezegd bedroevend. Meneer presteert het op na gezamenlijke check van het behang verkeerd te beginnen met het fotobehang. In eerste instantie ontkent hij dit, maar na het tonen van een foto, veranderde hij zijn verhaal. Waar strook nr 1. is gebleven is tot op de dag van vandaag een raadsel.. Vlak daarna staakte hij zijn werkzaamheden en wilde vertrekken. Meneer deed zelfs een poging om weg te rijden toen ik daarvoor eiste om de schade direct te vergoeden. Na nog meer smoesjes te horen (lag in scheiding, had geen geld, kreeg zijn verzekering niet te pakken, zwoor zelfs op z'n kinderen dat het goed zou komen..) nam ik genoegen met een schadebekentenis op papier. Terugkijkend leek het voor ons beide beter om de overeenkomst te ontbinden en de schade te betalen. Binnen 1 maand zou dit gedaan worden, maar nog niks betaald. WAT EEN DRAMA!
    (Bewerkt op 11 feb 2021)

ik zal binnenkort contant met je opnemen om dit op te lossen.

Reactie geplaatst 11 feb 2021