Behangen: 13 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen

Opdrachtnummer:
3963715
Type klus:
Behangen kamer
Type klus:
Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
Materiaal van de muren:
Behang
Conditie van de muren:
Goede staat zonder beschadigingen
Geschatte m²:
13
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Ik ben op zoek naar een vakman of vakvrouw die behang in onze wc's in ons restaurantje opnieuw kan doen. Wij hebben het huidig behang er zelf op geplakt maar dat is niet goed gegaan. Met name omdat de muren op de meeste plekken gelijk lopen met de tegels waardoor het behang niet netjes af gesneden kan worden. Misschien moet er gewerkt worden met een sierlat oid. Behang leveren wij zelf aan. Een kijkje komen nemen kan altijd.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Guichi Reclame

Bekijk profiel

Review van Anoniem

11-02-2021

Kwam niet opdagen voor de werkzaamheden. Ik had een dag van tevoren de hele ruimte voorbereid en de dag van de afgesproken behangwerkzaamheden helemaal om het werk gepland, maar hij kwam niet opdagen. Een kwartier na de afgesproken tijd belde ik hem op. Hij zei dat hij de afspraak vergeten was. Ik kan niet oordelen over de kwaliteit van het werk, maar met zulke nalatigheid kun je niets.

Reactie van Guichi Reclame:

11-02-2021 (Bijgewerkt: 11-02-2021)

Beste, wij hebben contact gehad ik heb voorstel gedaan dat ik volgende dag kan komen. en heb je verteld dat de moeder van mijn kinderen corona heeft en dat de kinderen bij mij zijn waardoor ik niet kon komen.

en inderdaad ik ben onze afspraak vergeten, door de gebeurtenissen om mijn heen. excuses daarvoor. ik ben maar een mens.

Gerelateerde vakmannen