Groenewoud Installatietechniek

Groenewoud Installatietechniek beoordelingen (73)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 29 sep 2024
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kast
    Het bedrijf heeft de klus heel goed uitgevoerd. We hebben van tevoren goed besproken wat er moest gebeuren en Groenewoud was heel duidelijk in de communicatie. Een tegenslag vanwege de bestaande situatie hebben ze ook uitstekend opgelost. Zou ze zo weer vragen.

Goedemorgen! Heel erg bedankt voor uw review. Wij zijn ten alle tijden voor u beschikbaar en tot uw dienst. Veel genot met uw nieuwe CV ketel 👍

Reactie geplaatst 30 sep 2024
  • Review door Sebastian, Tilburg
    Beoordeeld op 19 sep 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Wij zijn tevreden over de geleverde service, de communicatie verliep goed, hij was zeer goed voorbereid en professioneel.

Heel erg bedankt voor uw reactie 🙏🏼

Reactie geplaatst 30 sep 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 11 sep 2024
    CV ketel repareren: Te veel verwarming
    Heel duidelijk en eerlijk verhaal. Kan hun iedereen aanbevelen. Snel geholpen, vakkundig en veel advies gekregen.
  • Review door Fiorenzo Stoppa, Nijmegen
    Beoordeeld op 24 aug 2024
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Keuken
    Great communication, effective solutions. They replaced our old boiler with a new one in a morning. Definitely professional:)
  • Review door Vahid, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 aug 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ket...
    eerste afspraak, hij kwam niet opdagen zonder enige communicatie. Ik belde, hij legde het uit, en we maakten een andere afspraak. hij kwam ook niet opdagen voor de tweede afspraak zonder enige communicatie en beantwoordde mijn berichten niet.

Het spijt ons zeer dat het zo gelopen is. Ik heb met u daadwerkelijk afgesproken dat wij rond 13.00 uur bij aanwezig konden zijn. Wij bellen ook half uur van te voren. Door uitlopende werkzaamheden hebben wij 13:00 helaas niet kunnen halen. Wij hebben u geappt voor andere oplossing. Wij wachten uw reactie graag af.

Reactie geplaatst 24 aug 2024