Glas en Kozijnhandel Hamerslag

Glas en Kozijnhandel Hamerslag beoordelingen (368)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 1 nov 2016

Leveren en installeren 2 balkondeuren en 3 ramen

Dhr. Hamerslag voert zelf de werkzaamheden niet uit en de organisatie laat wat te wensen over. Een deel van de aan dhr. Hamerslag gegunde werkzaamheden heeft hij uiteindelijk geweigerd waardoor wij weer opnieuw op zoek naar een vakman moesten. De kwaliteit van de geleverde materialen was in orde.

jammer dat u zo reageert heeft u duidelijk aan gegeven dat ik voor dat andere werk een fout had gemaakt met me prijs kan er moeilijk een paar honderd euro bij leggen gelukkig zijn we allemaal maar mensen die de best doen en ook fouten maken u ook hoop ik m v g hamerslag

Reactie geplaatst 1 nov 2016
  • Review door Ben, Zoetermeer

Raamkozijn veranderen

Hamerslag heeft bij ons 2 raamkozijnen aangepast en in elk kozijn een grote ruit geplaatst. De heren kwamen mooi op tijd en waren in een ochtend klaar. Snel en vakkundig afgewerkt. Hamerslag was niet de goedkoopste aanbieder, maar wel betrouwbaar en vakkundig. Dat is ook veeeeeel waard Een echte aanrader.
    (Bewerkt op 1 nov 2016)

bedankt voor u reactie

Reactie geplaatst 1 nov 2016
  • Review door Joël, Rotterdam

Glas vernieuwen tussendeur

Voor een hele mooie prijs ben ik zeer snel en vakkundig geholpen!

bedankt

Reactie geplaatst 25 okt 2016
  • Review door Erwin, Nieuwerkerk aan den IJss

Glas vervangen van binnenraam

Er moest op korte termijn een raam worden vervangen ivm de oplevering van een huurwoning. Bedrijf Hamerslag kon snel komen en met een scherpe offerte. De inspecteur van de woningbouw gaf op het laatste moment aan dat het gebarsten raam niet hoefde te worden vervangen. Ik moest de klus dus afzeggen. Hamerslag had het raam echter al op maat gesneden en stond al in de startblokken om het raam te vervangen. Ik vond het erg vervelend om daarom de klus af te moeten zeggen. Hamerslag reageerde echter zeer sportief en deed voor de rest niet moeilijk ivm het annuleren op de valreep. Erg vriendelijke communicatie, hoewel de klus niet is doorgegaan, weet ik wel wie ik de volgende keer ga inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 22 okt 2016

Houten raam vervangen

Erg goed en snel verholpen. ivm vakantie duurde het even, omdat de fabriek gesloten was, maar direct de 1e werkweek na de vakantie kon het raam geplaatst worden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 4 okt 2016

Planken onder schuifpui verrot

Nou ik heb 2 keer afgesproken zou terug gebeld worden nooit meer wat gehoord Dus helaas gewoon slecht.

Mijn excuses. Wegens diverse omstandigheden is het mis gegaan. Jammer dat u zelf niet even heeft gebeld. Helaas is dit een incident

Reactie geplaatst 4 okt 2016
  • Review door M Elizabeth, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 sep 2016

Glas in dakraam vervangen

Kozijnen zijn netjes geplaatst. Soms was telefonisch overleg wat lastig.
  • Review door Rob, Spijkenisse
    Beoordeeld op 25 aug 2016

Verwijderen middenstijl en openslaand raam in kozijn en plaatsen ni...

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 15 aug 2016

Vervangen van 2 uitzetramen door 2 vaste ramen, uitgevoerd in dubbe...

Snelle reactie, snelle opvolging, goed werk geleverd tegen een redelijke prijs.
  • Review door José, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 aug 2016

Vervangen van een raam, dubbel glas, ca. 90 cm breed, ca. 180 cm hoog.

Raam is keurig vervangen. Werkt volgens afspraak, goede prijs. Vriendelijk en netjes.