Ferry de Klusser

Ferry de Klusser beoordelingen (143)

• Review door Gabriëlle, Gorinchem
    Beoordeeld op 11 okt 2023
    Schilderwerk buiten: Kozijnen, Gevel planken aan de voorzijde van d...
    We zijn in gesprek voor het oplossen van de laatste puntjes, ik ga er vanuit dat dit goed kom. Dan kan ik Ferry 5 sterren geven voor het goed oplossen. De laatste puntjes zijn perfect opgelost. Ferry heeft snel gehandeld en het ziet er nu netjes uit.
    (Bewerkt op 17 okt 2023)

Beste Gabrielle,uiteraard kom ik het netjes oplossen.uiteindelijk zijn we mensen en kan er misverstanden ontstaan door miscommunicatie.tevredenheid van een klant gaat voor alles bij ons.ik waardeer dat u het aangeeft dat ik het opgelost hebt.mvgr ferry

Reactie aangepast 18 okt 2023
  • Review door Wilma, Streefkerk
    Beoordeeld op 5 okt 2023
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 3 deuren
    Prima werk geleverd, zowel schilderwerk als grote ruiten geplaatst. Wij zijn buitengewoon tevreden, aardige gasten en zeker voor herhaling vatbaar.

Hoi Wilma,Bedankt voor uw mooi review.mvgr ferry

Reactie geplaatst 5 okt 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 7 jul 2023
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen
    Wij waren op zoek naar een schilder die net even wat meer kon dan de doorsnee schilder, afgebladerd en achterstallig onderhouden platen, houtwerk wat op z'n eind liep, en waar zelfs delen hout volgens andere schilders niet meer te redden was. Ferry kwam het bekijken, doorzag prima wat er moest gebeuren, of dat hem ging lukken of niet, eerlijk, kundig en bijzonder nauwkeurig met zijn inschatting. Deze man weet precies waar hij het over heeft, wat hij aan het doen is, denkt sterk mee en is de vriendelijkheid zelve. In de gespecificeerde offerte stond niet eens alles beschreven, maar ik had het idee dat hij niet eens meer naar de offerte keek, ik heb hem uitgelegd; "heel t huis op deze en deze manier", dat was akkoord voor een X bedrag, deed exact uit z'n hoofd wat gevraagd werd en zelfs meer dan dat. Vroeg of hij ook even de regenpijp en afvoerdakje nog mee moest nemen zonder meerprijs. Als je een quality vakman zoekt voor je buitenschilderwerk; DIT is je man.

Bedankt voor de review Mike.wow dit maakt mij blij dat u zo tevreden bent.uiteraard doe ik altijd me best.veel Plezier met het schilderwerk.👨‍🎨mvgr ferry

Reactie geplaatst 7 jul 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veen
    Beoordeeld op 4 jul 2023
    Schilderwerk buiten: Kozijnen; 2 deuren; 12 kozijnen; 1 dakkapel
    De klus is snel en goed uitgevoerd met een team van 4 man. Een kozijntje extra meenemen was ook geen probleem.
    (Bewerkt op 5 jul 2023)

Bedankt voor de review Sven.veel plezier met uw schilderwerk👨‍🎨

Reactie geplaatst 5 jul 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Prinsenbeek
    Beoordeeld op 27 jun 2023

Bedankt voor de review Rosalie.we doen altijd ons best en denken mee.👨‍🎨

Reactie geplaatst 27 jun 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 24 jun 2023
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen; 7 deuren; 14 ko...
    ferry heeft bij ons tot tevredenheid het buitenschilderwerk verricht. ferry komt zijn afspraken goed na en heeft het schilderwerk waar zand tegenaan was gemaakt netjes hersteld!

Dankje wel Karin en nico voor de review.heel veel plezier met het schilderwerk.mvgr ferry👨‍🎨

Reactie geplaatst 24 jun 2023
  • Review door Richard, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 22 jun 2023
    Schilderwerk buiten: Buitenmuur, Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Boeibo...
    Omdat we nadachten over kunststof hadden we het buitenschilderen eigenlijk te lang uitgesteld, dus was het best in slechte staat op veel plekken. Ferry en zijn mannen hebben dit allemaal opgelost en alles heel netjes geschilderd. Ook denkt hij mee, een boeibord wat moest vervangen worden heeft hij ook netjes gedaan, en zelfs de (lelijke) bruine regenpijp heeft hij nog netjes wit geschilderd zoals de rest. Vakwerk, aardige heren, en ook heel fijn: efficient en snel gewerkt!

bedankt voor de review Richard.heel fijn dat u zo tevreden bent.veel plezier met het schilderwerk👨‍🎨

Reactie geplaatst 22 jun 2023
  • Review door Rob Glas, Gorinchem
    Beoordeeld op 19 jun 2023
    Schilderwerk buiten: Buitenmuur, Deuren, Kozijnen, Dakkapellen
    Ferry en zijn team hebben het buitenschilderwerk van ons huis naar behoren uitgevoerd. Het eerste contact en inspectie was al erg goed bevallen. Ferry adviseert waar nodig en legt goed uit waarom de desbetreffende werkzaamheden nodig zijn. Ze hebben deze werkzaamheden naar wens uitgevoerd. We zijn erg blij met het eindresultaat. Wij kunnen Ferry en zijn team van harte aanbevelen!
    (Bewerkt op 20 jun 2023)

Dankjewel Rob voor je review.veel plezier met het schilderwerk.👨‍🎨

Reactie geplaatst 20 jun 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jun 2023
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 4 kozijnen
    Met Ferry de Klusser haalt u een vakkundige, vriendelijke en servicegerichte man in huis. Hij heeft bij ons buiten schilderwerk verricht toen het regende - dat is bobbelend opgedroogd. Toen we hem dat lieten weten, zei hij direct dat hij dit zou fiksen. We moesten wachten op goed genoeg weer, maar toen dit eenmaal kwam, kwam Ferry ook en heeft dit weggewerkt. Wij raden u Ferry de Klusser zeker aan!

Bedankt voor de review Alma.klopt na dat ik had geschilderd kwam er opeens regen maar dat word uiteraard netjes opgelost..harstikke bedankt 👨‍🎨

Reactie aangepast 13 jun 2023
  • Review door Rob, Haaren
    Beoordeeld op 12 jun 2023
    Schilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Boeiboord; 7 kozijnen; 2 d...
    Heb vrijstaand huis waarvan deel boven de begane grond door hem en twee collegas is gechilderd. Snel en goed gedaan conform gemaakt afspraken. Kan hem en zijn bedrijf aanbevelen. Wordt gewerkt met goede materialen (o.a. verf, stijger).

Bedankt voor u Review.ik wardeer het enorm van u.mvgr ferry 👨‍🎨

Reactie geplaatst 12 jun 2023