Willeke Franken, Bergen op Zoom
Hoi Willeke,bedankt voor uw review.veel succes met uw verhuizing.we kijken er naar uit om u van dienst te zijn.grt ferry🧑🎨
Reactie geplaatst 27 mrt 2024Ferry de Klusser
Reactie geplaatst 27 mrt 2024Hoi Alex,bedankt voor de review.veel plezier met uw schilderwerk 🧑🎨
Reactie geplaatst 27 mrt 2024Bedankt voor uw review grt Ferry
Reactie geplaatst 5 mei 2024Hoi Roel.bedankt voor uw opdracht veel plezier met uw schilderwerk grt Ferry
Reactie geplaatst 5 mei 2024Bedankt voor uw review.veel plezier met uw schilderwerk.👨🎨mvgr ferry
Reactie geplaatst 10 jan 2024Beste mevrouw mug.het is door mij heel duidelijk gezegd dat alle behang verwijderd moet worden want het gaat niet met dit soort behhang.maar u wou dat we het helaas moesten doen waar ik nou heel erg spijt van heb.uw zoon is zelf schilder en je hebt het ons laten doen.u had de sleutel en wou er zsm intrekken.helaas vind ik het on eerlijk dat u mij zo beschrijft op werkspot.ik heb het xtra klussen uitgevoerd om u tevreden te maken.toen we weg gingen was u heel blij.ik heb 2 dagen over uw klus gedaan voor een kostprijs wat eigenlijk 1dag zou zijn.ik vind het heel jammer dat u uw eigen beslissing om op het behang te schilderen op mij schuift.ik zou het heel eelijk vinden dat u deze review verwijderd ivm dat het uw eigen beslissing was.u wou het zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren.kijk u aub naar de reviews die voor u zijn geplaatst uiteindelijk bent u de beslissing nemer niet het vakman die het uitvoert en u heel duidelijk aangeeft dat het niet kan mvgr ferry
Reactie geplaatst 8 jan 2024Dankje florence voor uw review.veel plezier met uw schilderwerk mooi heldere woonkamer geworden.mvgr ferry 👨🎨
Reactie geplaatst 30 nov 2023Bedankt voor je review Bart.Mijn mening prijs technische en kwaliteit en uitvoeren is meer dan 5sterren mvgr ferry
Reactie aangepast 29 sep 2025Bedankt Renald,veel succes met uw schilderwerk.mvgr ferry
Reactie geplaatst 18 okt 2023