Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Misha, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 okt 2014
    Afvoeren bouwmateriaal (hout)
    Everard heeft binnen een dag netjes al mijn bouwafval afgevoerd en het netjes achter gelaten. Prima werk!
    Beoordeeld op 29 sep 2014
    Aanleggen buitenkraan
    Everard heeft bij ons topwerk geleverd. Goede communicatie, flexibele instelling, geeft beperkingen aan en alles netjes uitgevoerd. Wij bellen hem weer!
  • Review door Maarten, Bilthoven
    Beoordeeld op 19 sep 2014
    Grohe 3-in-1 kraan monteren
    Snel, goed en netjes. Meer wil je niet in een vakman. Uitstekend werk.
  • Review door Michiel, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 sep 2014
    Aanleggen buitenkraan
    Everard is een meedenker. De buitenkraan die wij wilden laten plaatsen was een ingewikkelde puzzel, omdat wij geen kruipruimte hebben voor de leidingen. Uiteindelijk samen met Everard alle voors en tegens afgewogen en besloten de leidingen in de vloer en muur weg te frezen. Hij heeft dit samen met een bevriende collega gedaan. Leidingen prachtig weggewerkt, en het resultaat is super. Topwerk!
  • Review door Muk, Amstelveen
    Beoordeeld op 27 aug 2014
    Verlichting veranderen
    Everard is een zeer vriendelijke persoon. Hij begreep onze situatie zeer goed en bood een mooie prijs voor de verlichting en de kraan. Wij raden hem voor het doen van deze opdrachten. Hij kent zijn job.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 10 aug 2014
    diverse klussen op woensdag 6 augustus a.s.
    Goed,betrouwbaar,efficiënt. Goede prijs kwaliteit verhouding
    (Bewerkt op 14 feb 2024)
  • Review door Emile, Hilversum
    Beoordeeld op 31 jul 2014
    Buitenkranen plaatsen
    Goede service. Hij kwam zelfs `s avonds langs. Goed werk geleverd. Erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Rien, Zeewolde
    Beoordeeld op 29 jul 2014
    aanleg buitenkraan
    Goed werk geleverd, snel kunnen plaatsen, prijs binnen prijs afspraak, zelfs iets goedkoper
  • Review door Pascal, Gorinchem
    Beoordeeld op 21 jul 2014
    Buitenkraan monteren en aansluiten.
    Zeer vriendelijke man en stipt op tijd. Hij heeft zijn werkzaamheden netjes en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Aanrader! Zal bij een volgende klus zeker weer aan Everard denken!