Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Helen, Amersfoort
    Beoordeeld op 12 dec 2014
    Buitenverlichting en elektra aanleggen + binnen lampen ophangen
    Wij zijn buitengewoon tevreden over Everard van den Hoven!! Hij kwam zijn afspraken goed na en heeft ons op zeer korte termijn uit de brand (of betergezegd: in het licht) geholpen! Hij werkt snel en luistert goed naar je wensen, ook geeft hij zo nodig advies en denkt hij écht goed met je mee. Verder vonden wij het prettig dat hij goed bereikbaar was: handig! Behalve dat hij een goede vakman is, is Everard ook gewoon een zeer sympathiek persoon: niet onbelangrijk! Kortom: ik beveel hem van harte aan bij andere mensen. Vond ook de prijs/kwaliteit-verhouding heel goed.
  • Review door Erhan, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 nov 2014
    Ophangen lampen
    Hele goede ervaring. Everard is een goede en eerlijke vakman. Denkt mee en heeft na het afleveren van superwerk zelfs wat ban de prijs afgehaald, omdat de klus meeviel. En dat zie niet vaak. Ik raad hem dan ook iedereen aan.!
  • Review door René, Apeldoorn
    Beoordeeld op 22 nov 2014
    Aansluiting buitenkraan verplaatsen.
    Everard is een buitengewoon flexibele, aardige en nette vakman, die wij als zeer prettig hebben ervaren. Everard is een prima vakman die op tijd komt, aardig is en de klus snel klaart en ook zijn schoenen uitdoet als hij binnenshuis moet zijn. Bij het aanleggen van de buitenkraan heeft hij zelfs een eigen gemaakte gebruiksaanwijzing geleverd met plaatjes en omdat hij er toch was heeft hij de andere bestaande buitenkraan gelijk goed aangesloten. (zonder meerkosten) De nota is netjes en overzichtelijk. Ik zal hem zeker aan familie en vrienden adviseren. En voor een volgende klus zeker weer een beroep op hem doen. Alles gewoon ok.
  • Review door Gert Jan, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 19 nov 2014
    opsporen kortsluiting buitenverlichting, aparte groep maken van bui...
    Everard heeft de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd en toen bleek dat er nog meer problemen waren die hij niet kon verhelpen, iemand aanbevolen die daarmee kon helpen. Ik heb na deze opdracht nog veel andere opdrachten aan Everard gegeven. Hij komt nu bijvoorbeeld ook regelmatig bij mijn bedrijf voor allerhande klusjes. Ik ben dus erg tevreden!
  • Review door Lindsey, Utrecht
    Beoordeeld op 13 nov 2014
    Buitenkraan
    Everard heeft snel gereageerd. Op de afgesproken dag kwam hij ruim op tijd en heeft hij ons goed geholpen.
  • Review door Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 okt 2014
    ophangen raamdecoratie+lampen
    Everard is een vriendelijke man die onze klus prima heeft uitgevoerd. We kunnen hem van harte aanbevelen!
  • Review door Mati, Amersfoort
    Beoordeeld op 12 okt 2014
    Vervangen van meterkast en plaatsen extra aardlekschakelaar
    Zeer vakbekwame, oplossingsgerichte en sympathieke vakman! De geplande werkzaamheden werden vlot en naar volle tevredenheid uitgevoerd; ik zou Everard dan ook aan iedereen kunnen aanraden die een vakman zoekt voor allerlei soorten klusjes in en om het huis. Topwerk!
  • Review door Ruben, Zeist
    Beoordeeld op 7 okt 2014
    Behang verwijderen
    Everard is iemand die zijn afspraken nakomt. Hij heeft me enorm geholpen met de werkzaamheden en conform afspraak is alles gedaan zoals we afgesproken hadden. Als ik nog een keer wat moet laten doen schakel ik hem zeker weer in