Eddie & Steve (degene die het heeft gespoten), ik ben zeer tevreden met het resultaat dus dat mag zeker een mooi cijfer krijgen! Ik wil jullie aan bevelen bij de mensen die op werkspot kijken. Vanaf het eerste moment prettig contact met Eddie Kok gehad, door de regenval buiten kon de klus van Steve buiten niet af gemaakt worden, maar had wel meteen tijd voor mijn appartement. Dinsdag contact gehad en woensdag is alles geregeld. Ondanks dat hij 2 uur later was door file, heeft hij hard gewerkt om het deze dag af te krijgen! Terwijl Steve aan het afplakken was heb ik voor de koffie gezorgd, leuk contact en het klikte goed,gezellig kletsen, maar zoals eerder al gezegd, hard door werken. Mag gezegd worden over Steve, wat een werk is dat afplakken..daar kan je je goed in vergissen!! Sommige plekken op de muur zijn netjes bijgewerkt en gaatjes dicht gekit, zodat ze kunnen garanderen dat het resultaat mooi is. Eddie belde mij na afloop of alles naar wens was en voor vragen ik bij hem terecht kan.
Conclusie, zeer mooi resultaat, tevreden klant en de prijs is reeel. Natuurlijk niet de goedkoopste, maar wel één die betrouwbaar is en kwaliteit levert (en daar mag je best wat voor over hebben), je kan misschien 100e besparen, maar dan heb je waarschijnlijk niet deze service!