Th A, Erichem
Schilderen overstekken en wind- en dekveren.
Geachte heer Weelie, Aan de Erichemsweg 66 te Erichem, wij vinden het zeer onsportief van u om zo te reageren , ik heb u gebelt toen het klaar was of u tevreden was met het geleverde werk u heeft alleen aangeven dat er enkele spatjes op de muur waren gekomen wij vinden dat ook spijtig dat dit gebeurd is, maar als je aan een overstek daklijsten werk ontkom je er bijna niet aan ook al kijk je nog zo goed uit wij hebben deze verwijderd met een stukje steen om de steen niet te beschadigen, de verf heeft u zelf geleverd, wij hebben daar niets mee gedaan, en u heeft gewoon garantie op het buitenwerk 3 jaar volgens die wassen neus instantie die De Betere Schilder heet, Ik moet helaas via deze weg doen, omdat u uw telefoon niet opneemt (u heeft dit nooit aangeven aan ons en wij hebben dit ook nooit vernomen tot deze referentie wij gingen er van uit dat u tevereden was) en ik u al verschillende malen gebeld heb jammer dat het langs deze weg moet. Maar even goed heeft u gewoon 3 jaar garantie conform De Beter Schilder
Reactie geplaatst 3 feb 2011