Eddie Franken Elektro

Eddie Franken Elektro beoordelingen (94)

• Review door Glenn, Best
    Beoordeeld op 27 jun 2011
    Aanbrengen WCD, schak, lichtp, spots, data&CAI
    Toevallig een oude collega. Dus ik weet hoe hij werkt. Geweldig dat hij voor zijn eigen is begonnen. Hij is erg flexibel met werktijden, denkt goed mee en hij kan jullie goed adviseren met materiaal gebruik van merk en type. Hij is goed op de hoogte met hedendaagse ontwikkelingen. Ik kan jullie adviseren dat hij goed op de markt zit met prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens de bouw had ik meerwerk aan hem aangegeven. En die was de meerprijs erg voordelig. Ik heb mijn ervaringen doorgegeven aan mijn zus. En daar heeft hij ook een opdracht gekregen vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vergelijk met andere bedrijven en u zult merken waarom wij hem hebben gekozen. Na mijn ervaring zult u geen spijt hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 15 jun 2011
    Doormeten en vervangen aardleksschakelaar
    Gaat nauwkeurig te werk. Geen onnodige vervanging van aardlek gedaan.
  • Review door Stefanie, Veldhoven
    Beoordeeld op 7 jun 2011
    Lampen en gordijnrails ophangen
    Eddie heeft voor mij een aantal lampen en rails opgehangen. Dit is uitstekend gedaan. Hij is fijn in de omgang, betrouwbaar en werkt secuur. Een prima vakman, dus zoek niet verder.
  • Review door denis, Venlo
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    vervangen groepenkast
    net werk geleverd en snelle service .. niets op aan te merken netjes optijd geleverd en in orde gemaakt ..
  • Review door Bas, Waalwijk
    Beoordeeld op 19 mei 2011
    Vervangen meterkast woonhuis
    Eddie is prettig in de omgang en no-nonsense. Toen er problemen met de leverig waren heeft hij mij ook netjes geinformeerd. Hij heeft goed werk geleverd. Wat mij betreft een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mook
    Beoordeeld op 16 mei 2011
    2 extra groepen in meterkast
    zoek niet verder. ervaren electricien, prima werk geleverd, netjes, secuur, goed advies, goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wernhout
    Beoordeeld op 11 mei 2011
    2 groepen bijplaatsen
    goed werk geleverd
  • Review door Pieter, Breda
    Beoordeeld op 28 apr 2011
    Groepenkast werkplaats
    De opdracht is stipt uitgevoerd. De groepenkast is keurig afgewerkt. Van tevoren is er goed overlegd dat alles binnen de geldende veiligheids normen uitgevoerd wordt. Ook tijdens de installatie zijn diverse adviezen gegegeven die wellicht tot meer opdrachten zal leiden. Prima vakman!
  • Review door Koen, Eindhoven
    Beoordeeld op 28 apr 2011
    vervangen meterkast
    Kleine opdracht, prima uitgevoerd! Keurig op tijd en prima werk geleverd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe stoppenkast.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 26 apr 2011
    Mechanische ventilatie vervangen
    De klus is perfect gedaan. Eddie is zeer betrouwbaar, vriendelijk, denk mee, geeft goede adviezen, en werkt zeer netjes. We zullen niet aarzelen om hem nogmaals te vragen.