Eddie Franken Elektro

Eddie Franken Elektro beoordelingen (94)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 5 apr 2011
    Elektra controleren
    Prima ervaring. Eddie was op tijd en heeft alle elektra in huis visueel gecontroleerd en doorgemeten. Ik ben benieuwd naar het rapport.
  • Review door Michael, Tilburg
    Beoordeeld op 2 apr 2011
    Aarding van waterleiding naar aardpen
    In eerste instantie via Werkspot een opdracht voor Eddie om de aarding in ons huis aan te pakken. Hij heeft toen een koperen aardpen geslagen zodat de aarding weer keurig op orde is. Omdat wij nog een hele (ofwel veel te) oude groepenkast hadden heb ik hem een offerte laten maken voor een nieuwe groepenkast. De prijs die ik toen door kreeg van Eddie liet mij meteen besluiten hem weer uit te nodigen voor een opdracht, die hij wederom keurig heeft uitgevoerd tegen een zeer scherpe prijs. Kortom; Eddie Franken is een vakman die doet wat hij beloofd voor een zeer concurrerende prijs! Aanrader! Ps. de totaalprijs is voor ongeveer een halve dag werk en voor beide opdrachten bij elkaar. Dus ook 2x voorrijden. en 2x materiaal en arbeid. Foto van de groepenkast: http://yfrog.com/h865chsj
  • Review door Arno, Roosendaal
    Beoordeeld op 13 feb 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 28 jan 2011
    Aarden van de badkamer
    Eddie heeft mijn badkamer geaard. Het werk is goed uitgevoerd. Eddie is vriendelijk en flexibel. Hij komt zijn afspraken na. Ik ben tevreden. Ik kan hem anderen aanbevelen.