Eddie Franken Elektro

Eddie Franken Elektro beoordelingen (94)

• Review door Chris, Eindhoven
    Beoordeeld op 8 sep 2014
    Aanleggen electra voor nieuwe keuken
    Prima vakman en betrouwbaar, heeft de installatie in onze keuken + nieuwe meterkast netjes geregeld. Zelfs de aansluiting op de inductiekookplaat verzorgt, omdat de stekker ontbrak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 2 mei 2014
  • Review door A., Eindhoven
    Beoordeeld op 3 apr 2014
    Plaatsen garagedeuropener
    Eddie is een vakman. Hij is prettig in de omgang en daarnaast een vakman. Ik hem ten zeerste aanbevelen. Hij had weinig ervaring met garagedeuropeners maar heeft deze bijzonder goed geplaatst. Hij werkt netjes en efficient. Hij ruimt alles keurig op. Als ik weer een opdracht heb, dan zal ik hem zeker vragen. Ten slotte: de prijs in verhouding tot wat hij gedaan heeft, was dik oke.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kerkrade
    Beoordeeld op 24 aug 2013
    Electra woning kerkrade
    Eddie heeft bij mij de elektra van de woning helemaal nagekeken en daar waar nodig vervangen cfm de huidige eisen. Eddie was flexibel, kon snel beginnen en was ook binnen de planning klaar. Al met al een goede ervaring en bij volgende klussen zal ik hem zeker inschakelen.
    (Bewerkt op 1 jun 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 1 aug 2013
    Elektra nieuwe keuken
    De elektrische leidingen en de nieuwe stopppenkast voor de nieuwe keuken zijn netjes aangelegd. Wij waarderen vooral de oplettendheid en het meedenken van Eddie.
  • Review door John, Venray
    Beoordeeld op 15 jul 2013
    Installatiewerk tbv plaatsing keuken
    Eddie is een rustige, vakkundige man die zijn werk vlot en zoals afgesproken uitvoert. Hij denkt mee en geeft waar nodig adviezen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 15 jun 2013
    groepenkast plaatsen
    groepenkast is netjes en vakkundig geplaatst. Klus was binnen 1.5 uur gedaan. Precies zoals afgesproken.
  • Review door Arie, Valkenswaard
    Beoordeeld op 23 mei 2013
    Vervanging oude groepenkast
    Eddie Franken heeft de groepenkast vervangen tegen een redelijke prijs. Hij is de enige die precies opgeeft wat je krijgt. Eddie legt precies en vriendelijk uit wat de mogelijkheden zijn.