Eddie Franken Elektro

Eddie Franken Elektro beoordelingen (94)

• Review door Willem, Tilburg
    Beoordeeld op 3 jun 2026
    Vervangen van 5 groepenkasten
    Eddie is een vakkundige en vriendelijke man. Zeer goed geholpen.
  • Review door Teun, Oirschot
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Elektrische bedrading: Installeren; 180
    Wij hebben deze elektricien in gebreke moeten stellen wegens het niet nakomen van afspraken. De opdracht voor het maken van een heel woonhuis is aangegaan begin april voor de duur van 2 maanden. Het is inmiddels oktober en nog maar de helft van de verlichting werkt. Stopcontacten en schakelaars die niet werken, domotica niet aangesloten, te weinig groepen gemaakt en algehele langzame aanpak van de opdracht. Daarnaast werden facturen al gestuurd voordat de afgesproken werkzaamheden gedaan waren, en meerwerk geschreven terwijl deze zaken wel in zijn offerte waren benoemd. Ik raad Eddie Franken dan ook absoluut niet aan als electricien. Wij stonden er echt van te kijken dat iemand met veel goede reviews een mooie grote klus helemaal verprutst. Wij moeten helaas rechtsbijstand gaan inschakelen. Ga a.u.b. niet met deze man in zee.
  • Review door Geert, Eindhoven
    Beoordeeld op 8 jul 2024
    Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
    Snelle, duidelijke offerte. Komt gemaakte afspraken goed na, ook van extra werk. Geeft tips om bestaande aansluitingen etc. te verbeteren. Denkt mee tijdens de klus over diverse werkzaamheden die gedaan moeten worden, zodat men een beter resultaat krijgt! Communiceert duidelijk en eerlijk! Is niet te beroerd om de extra zaken die tijdens de klus naar voren komen aan te pakken en te regelen. Al met al een klusser die ik iedereen aanbeveel!!
  • Review door Gerben, Eindhoven
    Beoordeeld op 23 apr 2024
    Elektrische bedrading: Installeren; 20
    Heel tevreden over de snelle en goede uitvoering van de klus, fijne communicatie en goed advies. Betrof volledig nieuw aangelegde elektra voor bijgebouw inclusief aanpassing groepenkast.
  • Review door Bart, Veldhoven
    Beoordeeld op 9 jun 2023
    Lichtpunten: Installeren, Loze elektriciteit leidingen aanleggen
    Eddie heeft ons prima geholpen met het creëren van loze leidingen naar verschillende punten in het huis. Verder zijn er nieuwe aansluitingen bij gekomen; in de keuken voor een eventuele inductie kookplaat, een aansluiting voor de pomp van de vloerverwarming en is er een elektriciteitsleiding gerepareerd die bij slopen van de vloer door een ander bedrijf was geraakt.