E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1554)

• Review door Annelotte, Veenendaal
    Beoordeeld op 19 jul 2021

Renovlies behang: 170 m2; 4 kamers

Wat een topbedrijf. Fantastisch werk geleverd. Snel en een goede prijs ! Renovlies en verf zit er super strak op. Super service van Eugene ! Hij appte dagelijks hoe het ging. Zeker een aanrader.
  • Review door Michiel, Arnhem
    Beoordeeld op 6 jul 2021

Stucen: 184 m2 wanden; 36 m2 plafonds

Goede ervaring met dit bedrijf voor het stucen en daarna schilderen van mijn woning. Er was uitstel van de oplevering van mijn woning en ik had ook andere klussen zoals de plaatsing van de vloer en keuken. E.S Schilders & afbouwbedrijf was flexibel, dacht mee, en zei ook duidelijk wat niet kon. Ook tevreden met de kwaliteit van het werk. Een aanrader
  • Review door Anthal, Nuenen
    Beoordeeld op 5 jul 2021

Stucen: 260 m2 wanden; 140 m2 plafonds

Wij zijn heel blij met het werk van Eugène en zijn team. Zij hebben ons hele huis piekfijn gestuct, inclusief een bewerkelijke lange muur van beneden tot helemaal in de nok van de zolder langs het trapgat. En dat heel snel en voor een nette prijs. Van tevoren is iemand van het team alles komen opmeten in ons huis om tot een exacte prijsopgave te komen en daarbij is ons ook uitgelegd hoe we het voorwerk het beste konden doen. Daarbij zijn ook duidelijk de voorwaarden gecommuniceerd. We wisten dus precies waar we aan toe waren wat betreft kosten en uitvoering. Het was even wennen aan de manier van communiceren, met name wat betreft precieze planning, maar je kunt er rustig van op aan dat Eugène afspraken nakomt. Uiteindelijk was de klus zelfs veel sneller klaar dan verwacht (binnen 2 dagen (!)) door het grote team stukadoors dat ingeschakeld werd. Het stucwerk is superstrak en heel netjes afgewerkt. Gezien de kwaliteit hebben we Eugène meteen ook ingeschakeld voor het schilderwerk.
  • Review door Ron, Havelte
    Beoordeeld op 1 jul 2021

Stucen: 190 m2 plafonds

Het betrof een grote klus namelijk een beneden verdieping van een boerderij met veel schuine kanten en pilaren. Gestucd zijn de wanden en de plafonds alles sausklaar. Er is steeds goede communicatie geweest over planning en uitvoering. De kwaliteit van het stucwerk is absoluut top. Na het stucen werd er netjes opgeruimd en het afval werd meegenomen. Dit alles voor een concurrerende prijs. Complimenten voor Eugene en zijn team van vakmensen.
  • Review door Eva, Tilburg
    Beoordeeld op 30 jun 2021

Stucen: 144 m2 wanden; 92 m2 plafonds na 7 juni

Wij zijn ontzettend tevreden klanten! Binnen 2 dagen was ons hele huis gestuct, en binnen 1 dag helemaal geschilderd. Er is secuur gewerkt en alles is netjes opgeruimd. Het contact verliep soepel via Eugène. Zijn mannen hebben top werk afgeleverd!
  • Review door Jesper, Leeuwarden
    Beoordeeld op 29 jun 2021

Stucen: 185 m2 wanden; 90 m2 plafonds

Erg tevreden over het resultaat en het snelle werk van de vaklui. In het begin verliep de communicatie wat stroef, maar dat hebben we later gezamenlijk opgelost.
  • Review door Django, Gorinchem
    Beoordeeld op 28 jun 2021

Stucen: 97 m2 plafonds

Via Werkspot E.S. Schilders & Afbouwbedrijf terecht gekomen. Snelle communicatie en inmeten op locatie. Vlot een offerte ontvangen en een week later is het stucwerk gestart. Eugène heeft na het stucwerk goed contact gehouden. Ook hebben we het stucwerker met latex laten spuiten. Ziet er allemaal keurig uit en is op korte termijn keurig uitgevoerd. Kortom: vlot gehandeld met goede kwaliteit! We plannen Eugène snel in voor de volgende klus!
  • Review door Corine, Dronten
    Beoordeeld op 28 jun 2021

Stucen: 80 m2 wanden; 60 m2 plafonds

Het contact en communicatie liep heel stroef en onduidelijk, dit ging dus ook aardig mis. Maar de werkzaamheden werden wel super en snel gedaan. Binnen 2 dagen met een team van 3 jongens was de benedenverdieping klaar.
  • Review door Kristian, Dalfsen
    Beoordeeld op 27 jun 2021

Stucen: 100 m2 wanden; 55 m2 plafonds

Ondanks alle positieve reviews kan ik niet anders dan een dikke onvoldoende uitdelen aan ES Afbouw. Stuc- en spuitwerk van de wanden en plafonds is beneden alle peil. Heel veel oneffenheden, niet haaks, golvende wanden en het plafond is een maanlandschap geworden. En dan roepen dat ik de gebreken zelf zou hebben veroorzaakt. Werkelijk ongekend! Het plafond is door ES airless gespoten met latex en ook dat ziet er werkelijk niet uit. Lelijke kitranden die deels loslaten, plekken die veel te dik zijn gespoten en overal beschadigingen. Sinds de klus is geklaard en de betaling is gedaan, reageert Eugene niet meer op mijn berichten. Ik zou namelijk graag zien dat ze de afgesproken kwaliteit alsnog leveren. Lijkt me ook reëel voor de bijna 4.000 euro die ik heb betaald. Zoek je een goede stucadoor en overweeg je om met ES afbouw in zee te gaan, vertrouw dan niet blind op de reviews, maar kom even bij mij op de koffie om met eigen ogen te zien welke kwaliteit ze werkelijk leveren.
    (Bewerkt op 28 jun 2021)

Beste Kristian, De (minimale) gebreken zijn 2 dagen, nádat je gereclameerd had, door ons hersteld, je was op dat moment helemaal tevreden en betaalde zoals afgesproken dírect de factuur, conform onze (duidelijke) voorwaarden. Toen wij voor herstel terugkwamen viel het ons al op dat je op diverse plekken zelf had geschuurd (wij denken op een onjuiste manier en niet met de juiste materialen) waardoor er hier en daar golfjes zichtbaar waren, zou ons dan ook niet verbazen als dit ná het herstel wederom gebeurd is. Hebben je verder uit de brand geholpen om de plafonds latex te spuiten, zelfs extra (onbetaald) werk verricht aan de haard, erg ondankbaar !!! Tenslotte, de geposte foto's zijn geschoten voordat het herstel had plaatsgevonden, je had ons deze namelijk ook al per app gestuurd. Succes verder.

Reactie aangepast 27 jun 2021
  • Review door Tonny, Dronten
    Beoordeeld op 27 jun 2021

Stucen: 100 m2 wanden; 60 m2 plafonds

E.S. heeft bij ons alle wanden en plafonds, (circa 250m2) van de gehele benedenverdieping van een nieuwe stuclaag voorzien. Het eindresultaat is echt prachtig. Lokale schilders die de plafonds daarna hebben gewit merkten op dat zij deze kwaliteit tegenwoordig haast niet meer tegenkomen. Dank aan Eugene en zijn mannen voor dit fantastische stukje werk !!!