E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1554)

• Review door Rob, Hattemerbroek
    Beoordeeld op 6 sep 2021

Renovlies behang: 3 kamers

Uitstekend en ik zal E.S. in voorkomende gevallen weer benaderen en/of aanbevelen bij vrienden/kennissen/collega's. De contacten met Eugene en zijn zwager waren efficiënt en waardevol en het werk is op tijd gestart en conform afspraak opgeleverd. Ook de werkvoorbereiding was opvallend goed. De muurverf etc. werd op zaterdag voorafgaand aan de werkzaamheden al afgeleverd.
  • Review door Theo, Houten
    Beoordeeld op 5 sep 2021

Stucen: Hele woning

Via Eugène heb ik voor onze nieuwe woning de stucwerkzaamheden laten doen en ben enorm tevreden. De werkzaamheden verliepen vlot en er werd opvallend netjes gewerkt door de mannen. Ook de communicatie verliep soepel. Kortom een tevreden klant, een aanrader.
  • Review door Sander, Utrecht
    Beoordeeld op 24 aug 2021

Stucen: 160 m2 wanden; 95 m2 plafonds

Erg mooi opgeleverd stucwerk en spuitwerk voor een goeie prijs. Door Corona liep het net wat anders dan we hadden gedacht, maar Eugene heeft dat erg goed opgelost. De gehele klus eerder klaar dan gepland, erg fijn! Kwaliteit van het stucwerk en spuitwerk is uitstekend! Restpuntjes worden ook goed opgepakt.
  • Review door Christian, Leeuwarden
    Beoordeeld op 13 aug 2021

Stucen: 140 m2 wanden; 105 m2 plafonds

Onze ervaring met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf was echt uitstekend! Zo'n 2 weken geleden hebben ze bij ons zowel de plafonds als de muren gestuct en het resultaat mag er zijn. Super strak! Met 3 man hebben ze in 1 week 140m2 wanden en 105m2 plafonds klaar gekregen. Er werd snel, vakkundig en (voor zover het natuurlijk kon) netjes gewerkt. Nu zijn de muren en plafonds bijna droog en kunnen we aan het schilderwerk beginnen. Maar het ziet er nu al heel anders en strak uit bij ons binnen, laat staan als ook het schilderwerk af is... Wat ons betreft is E.S. Schilders & Afbouwbedrijf een echte aanrader!
  • Review door Björn, Zeewolde
    Beoordeeld op 7 aug 2021

Renovlies behang: 300 m2; 5 kamers

Eugene was flexibel en dacht mee. Zeer scherpe prijs. Alle werkzaamheden zijn op tijd afgerond zowel behangen als schilderen en spuiten.
  • Review door Rekha, Soesterberg
    Beoordeeld op 7 aug 2021

Stucen: 100 m2 plafonds

Een paar maanden geleden 1ste contact gehad. De communicatie en contact is al die tijd prima verlopen. Na 3 maanden kunnen wij genieten van al het prachtige stuckwerk wat geleverd is. Heel erg dank hier voor! Nu alles inrichten.!!! Eugène, zoon José, en alle mannen nogmaals bedankt. Heb jullie visitekaartje alweer doorgegeven aan 2 andere vriendinnen. Groeten Bas & Rekha Uit Soesterberg
  • Review door Nicole, Zwolle
    Beoordeeld op 1 aug 2021

Renovlies behang: 150 m2; 5 kamers

Wij hadden op zeer korte termijn iemand nodig die onze nieuwbouwwoning kon voorzien van renovliesbehang. Via werkspot terecht gekomen bij E.S. Schilders en Afbouw. Na wat puzzelen, passen & meten heeft Eugene het voor elkaar gekregen om iemand op deze klus te zetten. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Zeker een aanrader dus!
  • Review door Jasper, Breda
    Beoordeeld op 28 jul 2021

Stucen: 130 m2 wanden; 130 m2 plafonds

De mannen hebben ons huis prachtig gestuct. Ze waren flexibel in de planning en communicatie was prettig en vlot. Aanrader
  • Review door Lisa, IJsselstein
    Beoordeeld op 25 jul 2021

Stucen: 137 m2 wanden; 73 m2 plafonds

Heel erg tevreden over het geleverde stucwerk. Het Bulgaarse team was ontzettend vriendelijk en bestond uit echte vakmannen, die binnen twee dagen ons complete huis superstrak hebben gestuct. De stucadoors verstaan overduidelijk hun vak en ik zou ze zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 23 jul 2021

Stucen: 315 m2 wanden

Erg fijne communicatie. Zeker in deze hectische tijd. Het bedrijf stelt zich flexibel op. Binnen 2 dagen na oplevering huis was de klus geklaard.