E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Mo Mansens, Leeuwarden
    Beoordeeld op 12 dec 2024

Renovlies behang: 91 m²; 3 kamers

Fijn contact en snel de klus geklaard!
  • Review door Chris, Wolsum
    Beoordeeld op 12 dec 2024

Stucen: 140 m² wanden; Hele woning

Ik kan Eugene en zijn vakmannen iedereen aanbevelen. Ze werken hard en nauwkeurig. Het stucwerk had technische uitdagingen maar voor de zeer ervaren Stucadoors was dit geen probleem. Het werk wordt eerst keurig opgenomen en de communicatie vindt in het Nederlands plaats. Top werk!
  • Review door Steffen, Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 dec 2024

Stucen: Woonkamer, Keuken

Met Eugene prettig contact gehad voor aanvang van de klus. Een aantal dagen voor die tijd nog even telefonisch contact gehad over details en meerwerk wat was ontstaan door mijn eigen inzicht/wijziging in de verbouwing. Op de dag zelf waren de stukadoors keurig op tijd , waren vriendelijk, snel en netjes. Het eindresultaat is top, ik ben er erg blij mee en de volgende keer bel ik zeker dit bedrijf voor de stucadoor werkzaamheden. Ps communicatie met Eugene verliep vlekkeloos! Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 9 dec 2024

Stucen: 20 m² wanden; 30 m² plafonds; Zolder

Super snel en fijn contact. Daarnaast top werk geleverd (de ruimte had een hoop hoekjes, schuine wanden, etc). Ipv de beoogde 3 dagen, is alles in 1 dag afgerond met meer dan een handvol stucadoors. Erg blij mee. Vooraf iets bezorgd over het 'ik kom tzt een weekje voor het nog in te plannen werk langs, plannen we het de week erop in. Komt goed.' Zorgen waren volledig onterecht. Bij een volgende klus bel ik Eugene weer op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 dec 2024

Stucen: 80 m² wanden; 10 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Bij ons zijn muren en plafonds eerst keurig gestuct en na goede droogperiode geschilderd. Wij zijn blij met het resultaat en zeker ook de snelheid waarmee ze konden. Wij maken zeker nog een keer gebruik van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  • Review door Diana, Almere
    Beoordeeld op 5 dec 2024

Renovlies behang: 170 m²; 4 kamers

Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van Afbouw! Het renovlies is perfect geplaatst en alles is super netjes afgewerkt. De afspraken werden keurig nagekomen, en de communicatie verliep erg prettig en duidelijk. Wat we ook erg waardeerden, is dat er goed werd meegedacht en zelfs als er achteraf nog iets aangepast moest worden, werd dit zonder problemen netjes gecorrigeerd. Eugene is een ontzettend aardige man die echt vakwerk levert. Het resultaat is prachtig en wij zijn enorm blij met hoe alles is verlopen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service. Bedankt, Afbouw!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 4 dec 2024

Renovlies behang: 240 m²; 5 kamers

Goede communicatie met Eugene over de klus. Alle afspraken tijdig nagekomen met een goed eindresultaat. De schilders waren vriendelijk en werkte flink door. Tevreden dat ik E.S schilders heb gekozen voor het werk. In de toekomst zal ik ze zeker benaderen voor andere klussen.
  • Review door Remco, IJsselstein
    Beoordeeld op 1 dec 2024

Stucen: 65 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Klus (plafond & muren) super netjes en strak gestuct. Zeer, zeer tevreden. In 1 dag woonkamer, keuken, gang en langs trap naar boven. Fijn team van mensen die met veel bevlogenheid met elkaar aan het werk is. Daarnaast de gehele coördinatie en het contact met deze opdrachtnemer is wat je graag wenst. Snel, helder, meedenkend! Er wordt nagekomen wat er is afgesproken! Kortom een partij die ik adviseer in te schakelen voor al je stucwerk.....Team E.S, bedankt voor het prachtige resultaat en de fijne samenwerking!
  • Review door Marco Witteveen, Toldijk
    Beoordeeld op 28 nov 2024

Stucen: 160 m² wanden; 80 m² plafonds; Hele woning, Gang

Alles volgens afspraak en goed werk geleverd!
  • Review door Saman, Meppel
    Beoordeeld op 28 nov 2024

Stucen: 250 m² wanden; Hele woning

Hoewel Eugene, goede communicatie had en professioneel overkwam, huurt hij personeel in dat geen Nederlands of Engels spreekt. Dit heeft geleid tot een teleurstellend resultaat. Het stucwerk is onprofessioneel uitgevoerd, met zichtbare strepen en slechte afwerkingen. Het eindresultaat komt niet overeen met wat was beloofd en is verre van wat ik had verwacht, vooral niet voor de prijs die ik heb betaald. Daarnaast is er schade aan de woning veroorzaakt. Hoewel deze schade vergoed werd, wil je dit niet in je nieuwe woning. Het lijkt erop dat het team zich voornamelijk richtte op snel de wanden wit te maken en daarna snel te vertrekken, zonder oog voor detail. Er waren vier mannen die op drie verdiepingen werkten met 1 bouwlamp, wat onacceptabel is voor een professioneel resultaat.
    (Bewerkt op 29 nov 2024)

Beste Saman, had een dergelijke review zeker niet verwacht. Ben 2 keer terug geweest voor klein “saus-klaar” herstel waar je uiterst content mee was. Mijn gevoel zegt dat je eigen verfspuitwerk toch niet helemaal gelukt is - waarover ik trouwens niet echt verbaasd ben vanwege je onervarenheid hiermee - en je nu probeert dit op mijn bedrijf af te schuiven vanwege het zogenaamde slechte stucwerk. Het kan weleens voorkomen dat er door omstandigheden een Nederlandssprekende projectleider niet full-time aanwezig kan zijn maar jij / iedere klant weet dat ik 24/7 bereikbaar ben ! Vind het in ieder geval wel jammer dat je niet tevreden bent. Succes verder en mocht ik je nog van advies kunnen voorzien, sta voor je klaar

Reactie geplaatst 28 nov 2024