E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Uffelte
    Beoordeeld op 7 feb 2018
    Stuken woon-slaapkamer-hal-wc
    Fijne ervaring met het bedrijf. Was in mijn optiek geen alledaagse klus, maar helemaal naar mijn zin...exact zoals ik bedoelde. Ook de timmerman, Gerard Hegeman, was net als de stucadoor Samir, een zeer plezierige kerel. Communicatie was heel goed, netjes en correct. Volgende keer zeker weer.
  • Review door Jeroen, Almere
    Beoordeeld op 5 feb 2018
    Slaapkamer stuken en schilderen
    De kamer van mijn zoontje is door Eugène en zijn collega's gestuct, gesaust en ook deels behangen. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk, heel netjes en met veel zorg gedaan, echt vakwerk en oog voor detail. De communicatie was uitermate prettig en het werk was ook nog sneller gedaan dan gepland. Ik kan E.S. Schilders zeker aanbevelen.
  • Review door J, Apeldoorn
    Beoordeeld op 31 jan 2018
    Stukadoren
    Eugene, Samir en Ali, bedankt voor de plezierige samenwerking. Samir als stucadoor heeft vakkundig de muur weer als nieuw gemaakt. En Eugene en Ali het schilderwerk. Het ziet er allemaal netjes uit. Gr Joke & Ineke
  • Review door Paul, Eerbeek
    Beoordeeld op 30 jan 2018
    slaapkamer stucen
    Goed bedrijf ik zou E.S. schilders en afbouw bedrijf aan iedereen aanbevelen die een klus geklaard wil hebben. Top mannen bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 27 jan 2018
    stucen
    Prima werk geleverd! Zelfs een beetje meer! Heel fijn.
  • Review door Robert, Apeldoorn
    Beoordeeld op 25 jan 2018
    Stucen Badkamer + Keuken
    Fijn bedrijf om mee te werken doen precies wat je vraagt en denken mee met evt oplossingen die nog in het verschiet liggen
  • Review door martijn, Wapserveen
    Beoordeeld op 24 jan 2018
    Stucwerk en spak
    Zeer goed werk geleverd Prijs kwaliteit zeer goed Denkt mee in oplossingen Bedankt eugéne
  • Review door Gerde, Deventer
    Beoordeeld op 17 jan 2018
    Behangen 2 schuine muren woonkamer circa 18 m2
    Prima ervaring met dit bedrijf, relatief kleine klus maar netjes uitgevoerd. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden, en er is netjes gewerkt. Al met al zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 10 jan 2018
    Achterwand keuken stucen
    Na alle tevredenheid prima werk geleverd!
    Beoordeeld op 2 jan 2018