Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Cezanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    Perilex voor oven en elektrische kookplaat
    Keurig! Werk is netjes uitgevoerd, er was duidelijke communicatie over de mogelijkheden en Duran is erg flexibel. Kortom, zeer prettige samenwerking.
  • Review door jami, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    installeren bosch elektrische fornuis
    Zeer aardige en nette jonge man. We hoefde voor de kabel en stekker ook niet te betalen. Ik zou hem zeker aan raden voor uw klus.
  • Review door Jelte, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 jun 2013
    Vervangen gedateerde installatiekast
    Duran zou in eerste instantie alleen de groepenkast vervangen. Ik heb hem verteld over de situatie en hij heeft mij goed advies gegeven voor de elektra allemaal opnieuw aan te sluiten. Hij heeft daarnaast de bekabeling netjes onder de vloer de gelegd voor de elektra, coax en utp en waar nodig een kabelpijp in de muur gemaakt. Alles goed weggewerkt en goed meegedacht over hoe ik het zou willen hebben. Als hij ergens vragen over had nam Duran even contact op. Een erg goede samenwerking!
  • Review door Jeroen, Haarlem
    Beoordeeld op 10 jun 2013
    Groepenkast vervangen en aardpen slaan
    Vanochtend heeft Duran de groepenkast vervangen, de aardpen geslagen en alles opnieuw aangesloten. De klus was binnen anderhalf uur voor elkaar en het geheel ziet er professioneel uit. Dikke beaarding, deze doorgemeten en hij heeft ook nog kosteloos de bedrading van de aansluiting verlengd. En dat alles voor een zeer scherp tarief, kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Dit temeer omdat tijdens een test van Liander afgelopen week de vorige groepenkast doorbrandde, 4 dagen voordat Duran langs zou komen. Toen ik 'm daarna opbelde met dit verhaal zou hij z'n schema omgooien en direct langskomen. Uiteindelijk heeft Liander een noodoplossing gemaakt en bleek dit nodig. Toch fijn dat Duran hiertoe bereid was.
    Beoordeeld op 6 jun 2013
    Aansluiten elektra meterkast
    Opdracht uitgevoerd zoals afgesproken. Prima gegaan, netjes achtergelaten en meegedacht met de klus
  • Review door Jurgen, Woerden
    Beoordeeld op 6 jun 2013
    Ophangen tv beugel + kapstok + hanglamp
    Vriendelijke vent, vakkundig werk, flexibel. Hij neemt de tijd voor een klus en betrekt je als opdrachtgever bij de klus. Erg goede ervaring dus! Volgende keer mag hij weer een klus bij me doen.
  • Review door Tiny, Ermelo
    Beoordeeld op 2 jun 2013
    Bijplaatsen groepenkast kookzone + elektra
    Bijzonder goed uitgevoerd door dhr. Duran en zijn collega. Vooraf goede en duidelijke communicatie, de uitvoering gebeurde met veel aandacht voor details. Na afloop hebben zij ook nog eens alles netjes opgeruimd. Helemaal niets op de uitvoering aan te merken en daarom een dik verdiende 10 voor deze vakman.
  • Review door Astrid, Harmelen
    Verplaatsen stopcontact en CAI aansluiting
    Duran heeft een paar jaar geleden met succes een kabel getrokken in een leiding waar geen doorkomen aan was. Ik hoefde dus niet lang na te denken om deze klus door hem uit te laten voeren. Ook deze keer weer: keurig op tijd, vakkundig werk, beleefd en netjes werk. Bij het freezen valt het niet te voorkomen dat er wat stof komt, maar Duran is zelfs bereid om na afloop de vloer te dweilen. Perfect! Ook heeft hij de muren weer aangesmeerd.
  • Review door Pierre Buijsman, Nieuwegein
    Plaatsen 3 fase Hagerkast
    Weinig op aan te merken, Duran komt keurig zijn afspraken na. Netjes en op tijd uitgevoerd en denkt mee. Prettig dat er na een paar dagen gebeld word of alles in orde is.
  • Review door J.J., Soest
    Beoordeeld op 29 mei 2013
    Toevoegen van kookgroep tbv inductie
    Duran ElektroTechnischBedrijf werkt snel en netjes, geeft advies en is flexibel. Reageert snel en komt na wat hij afspreekt. Prijs en kwaliteit zijn uitstekend. Menig bedrijf kan van Duran ElektroTechnischBedrijf leren wat SERVICE is. Een vakman met een hoofdletter V.