Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Alien, Utrecht
    Beoordeeld op 15 sep 2013
    Elektrische fornuis aansluiten
    Dhr. Duran is een top monteur. Hij heeft snel gereageerd en mij snel geholpen. bovendien heeft hij mij ook advies gegeven. ZEKER AANRADER. VOLGENDE KEER WEER DURAN ETB. DANK U WEL DURAN..
  • Review door Iris, Maarssen
    Beoordeeld op 14 sep 2013
    TV kabel vanuit de meterkast doortrekken naar de woonkamer.
    De heer Duran is een vriendelijke man, die de klus netjes en snel heeft afgehandeld. Twee dagen na het plaatsen van onze klus is deze al voldaan. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen zeker weer contact opnemen met de heer Duran bij een eventuele volgende (elektra) klus.
  • Review door Bas, Baarn
    Beoordeeld op 22 jul 2013
    Elektra update jaren 50 woning
    Snel beschikbaar, vakkundig, prima afgewerkt en een nette prijs . Aanrader!
  • Review door Robin, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 jul 2013
    Netwerkkabels + Coax kabels trekken plus afwerking
    Dhr Duran is correct in de communicatie, reageert snel, heeft een scherpe aanbieding gedaan voor mijn werkzaamheden en heeft deze vandaag erg netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden.
    (Bewerkt op 8 jul 2013)

Geachte heer Boek, Bedankt voor uw reactie. Ik sta altijd klaar voor mijn klanten. Ik ben blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, DURAN ETB

Reactie geplaatst 8 jul 2013
  • Review door Niels, IJsselstein
    Beoordeeld op 27 jun 2013
    Aanleggen Coax
    Gelijk vanaf het 1e contact met Duran verliep alles soepel. Deze buitengewoon aardige en nette vakman is duidelijk in zijn communicatie en komt zijn afspraken na. Laat de klant zelf alle keuzes maken, maar geeft duidelijk aan welke opties en andere mogelijkheden er zijn. Werkt niet alleen netjes, maar ruimt vervolgens ook alles weer op. Een prettig persoon om mee samen te werken. Volgende keer zeker weer Duran!
  • Review door Annelies, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 jun 2013
    Extra groepen plaatsen en leidingen leggen
    Duran is een vakman! Samen met twee collega's heeft hij keurig werk afgeleverd. Achteraf belde hij of alles naar wens was. Ook was hij altijd te bereiken voor vragen. Wij zijn heel erg tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd
  • Review door Elmar, Utrecht
    Beoordeeld op 17 jun 2013
    Perilex 2 groepen vervangen voor perilex 3 groepen
    De heer Duran, heeft vooraf meer informatie opgezocht over de uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor heeft hij een betere oplossing gevonden voor de werkzaamheden waardoor ons geld bespaard is gebleven! Dit was erg fijn, want hij had de duurdere klus kunnen uitvoeren en factureren terwijl dit dus niet nodig was. Hij heeft ook nog 2 lampen voor ons opgehangen. Al met al dus zeer tevreden met deze vakman en ik kan hem aanraden! Bedankt Duran,
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    Netwerkkabels trekken
    Dhr. Duran was snel beschikbaar om een aantal UTP-kabels door bestaande leidingen te trekken van de meterkast naar twee kamers. Alles goed afgestemd en weer goed opgeruimd. Als ik weer een vergelijkbare klus, dan contact ik eerst dhr. Duran.
  • Review door Irene, Sassenheim
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    3 groepen bijplaatsen
    De heer Duran heeft vanmorgen na gisteren (!) opdracht te hebben gekregen onze groepenkast vervangen. Samen met zijn collega was hij ruim op tijd en heeft het werk snel en professioneel afgerond voor een scherpe prijs. Een bijzonder klantgerichte vakman. Irene & Roy uit Sassenheim