Jim, De Meern
Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, betonnenrand boven raam, bet...
Het was me een genoegen Jim Bedankt voor je bericht top jullie bedankt Mvg Tom
Reactie geplaatst 21 mei 2019DomVastOnderhoud
Het was me een genoegen Jim Bedankt voor je bericht top jullie bedankt Mvg Tom
Reactie geplaatst 21 mei 2019Beste Bob, Bedankt voor jou review! Groetjes, Tom van Haren Domvast Onderhoud
Beste Claudia, Bedankt voor jullie review! Groetjes, Tom van Haren Domvast Onderhoud
Beste Philippine, Bedankt voor de review. Alleen had ik het wel erg gewaardeerd als ik waarheden had kunnen teruglezen. Maar goed zo een situatie als vanmiddag is voor mij wel een ''hele goede les''. Want nu weet ik dat je tegenwoordig gewoonweg wordt verplicht om geluids- materiaal op te nemen. Puur ter bescherming voor mijn bedrijf en mijzelf. Jammer, dat via deze wegen aannemers eigenlijk in een slecht daglicht worden gezet. Maar laten wij wel eerlijk zijn Phillipine, ik kwam geheel met goede bedoelingen bij u langs op afspraak, tussen mijn werkzaamheden door. En was het wel uw man/vriend die liever op een fysieke manier wilde praten. Ik wil u nog wel even mededelen dat ik zelf ook na afronding foto's heb gemaakt. Hieronder ziet u het resultaat, wel heel naar om te zien dat deze foto's anders ogen als wat u mij doet toekomen??! Gelukkig heb ik deze foto's wel in mijn bezit en zoals u man/vriend aangaf tijdens de werkzaamheden ''het ziet er mooi en strak uit'' Fijne avond.
Bedankt voor de review Simon. Fijne avond. Groetjes, Tom van Haren Domvast Onderhoud
Reactie geplaatst 2 mrt 2019Leuk bedankt janet 😉👍🏻 Voor je bericht top
Reactie geplaatst 5 feb 2019Bedankt Jelle voor de koffie en voor de review!!! leuk om altijd terug te zien van een tevreden klant!! Mvg Tom
Reactie geplaatst 31 jan 2019