DomVastOnderhoud

DomVastOnderhoud beoordelingen (36)

• Review door lizette, Haarlem
    Beoordeeld op 21 okt 2020

Renovlies behang: 14 m2; 1 wand

Onze ervaring met Tom van DomVastOnderhoud was zeer goed. Hij is betrouwbaar en denkt mee in het zoeken naar een oplossingen. Hij is flexibel en geeft waar voor zijn geld. Op korte termijn kon hij ons helpen met een relatieve kleine klus, wat ons anders zelf veel tijd had gekost. Door hem ziet onze zolder er nu strak en mooi uit (Renovlies behang en gesaust). We zouden hem zo weer vragen voor toekomstig werk. Daarnaast is Tom gewoon ook een hele aardig toffe kerel.
  • Review door Piet, Spijkenisse
    Beoordeeld op 16 sep 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Als deze meneer moet communiceren weet je waarom hij dom in zijn bedrijfsnaam heeft staan.. Erg jammer dit..zo ie zo gaat werkspot achteruit

Geachte heer mevrouw, Ik vind zeer treurig dat ik en nog geen eens langs bent geweest. werkzaamheden niet voor uw hebt uitgevoerd.!! ?? Wellicht wel jammer !? dat uw een bericht op werkspot zet. Wilt uw dan ook even vermelden dat uw op oké heb geklikt. En dat uw raamkozijn wat uw hersteld wilt hebben dat de prijs incl matraail is. En dat voor 225 euro te duur is!?? En dat uw voor 1 euro op de eerste rij dan wilt zitten. En ja mijn naam is domvast van utrecht!! vast dom ja.? Ik ben een vakman kan ik van me zelf wel zegen. en uw weet niet wat materiaal kost en diesel klimtoeslag en 3x door me handen iets hebt.! Plus Ik wens uw een goede partij toe!👍 en leest kijk of uw wel op oké wild druken. als de prijs er bij staat en denk hier ga ik mee in zee en niet zomaar drukken op iedereen wat dat kost voor de vakmensen lead kosten en tijd is geld. Ik wens uw nogmaals en mooi kozijn toe.

Reactie aangepast 16 sep 2020
  • Review door R., Rhoon
    Beoordeeld op 15 sep 2020

Schilderwerk buiten: Kozijnen

Tom is een aardige vent die bij ons buitenschilderwerk vakkundig en volgens afspraak heeft uitgevoerd. We hebben hem gelijk ingehuurd voor een volgende klus.

Het was me een genoegen. En geniet van het mooie schilderwerk bedankt 👍

Reactie geplaatst 15 sep 2020
  • Review door Melanie, Dordrecht
    Beoordeeld op 28 jan 2020

Binnenschilderwerk: 23 m2 wanden

Een vriendelijke kerel die afspraken nakomt n keurig werk levert. Bedankt voor het mooie werk dat je geleverd hebt Tom! We weten jou zeker weer te vinden als we een klus willen doen.

Hoi leuk om te horen bedankt weer en hoor het wel waneer jullie iets gedaan willen hebben bedankt voor alles mvg Tom

Reactie geplaatst 28 jan 2020
  • Review door menno, Amersfoort
    Beoordeeld op 31 aug 2019

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 14 kozijnen

Goed werk door Tom en Otman tegen een redelijke prijs!

Bedankt meno namens ons en voor de goede kop koffie 😉 gr Tom

Reactie geplaatst 31 aug 2019
  • Review door Michel, Haarlem
    Beoordeeld op 27 aug 2019

Binnenschilderwerk: 8 deuren; 8 raamkozijnen

Tom heeft bij ons 7 deuren en kozijnen geschilderd. Hiernaast een wand gesaust en houtwerk rondom kozijnen. Tom kon op korte termijn ons helpen. De klus is prima uitgevoerd. Tom communiceert goed en je weet waar je aan toe bent. Als we later iets tegen zouden komen komt hij graag vrijblijvend nog eens langs. Ik heb een goede onderhoudsman gevonden voor de toekomst. Bedankt!
    (Bewerkt op 29 aug 2019)

Bedankt voor je bericht Michel top e als er wat is dan kan je me altijd bellen of mailen en ape bedankt voor je goede bericht en daar doen we het voor tot gr Tom

Reactie geplaatst 29 aug 2019
  • Review door natasja, Culemborg
    Beoordeeld op 5 aug 2019

Dakgoot schilderen

ZEER SLECHT!!! Ik had eind 2018 duidelijke afspraken met de meneer gemaakt on in het voorjaar een buiten schilderwerkje te laten doen voor een leuke prijs. Hij heeft zich goed verkocht. Na enkele keren contact te hebben gehad om een datum te prikken bleef hij me aan het lijntje houden met de belofte om de klus te komen doen met de opmerking "komt helemaal goed!" Ik ben maanden aan het lijntje gehouden om tot slot totaal geen contact meer te hebben kunnen maken. Tientallen berichten en tevergeefse telefoontjes, meneer was van de aardbodem verdwenen!! Ik heb me bij zijn thuis gepresenteerd waar ik te horen kreeg dat hij ziek in bed lag maar zeker een bericht zou krijgen!! Tot op de dag van vandaag niets gehoord! Inmiddels ben ik 10 maanden verder en kan geen schilder meer krijgen voor dit seizoen!
  • Review door M.A., Loosdrecht
    Beoordeeld op 4 aug 2019

Schilderwerk buiten: Dakkapellen; 2 dakkapellen

Duidelijke afspraken van snelle kundige schilder, Prima.
    Beoordeeld op 29 jul 2019

Renovlies behang: 1 kamer

Dom VastOnderhoud: Tom van Haren, heeft in zeer korte tijd een reactie gestuurd met een aantrekkelijke offerte, gelukkig heeft hij wel interesse in de wat kleinere klussen zoals behangen en schilderen (Sausen) van een slaapkamer, en ook nog eens in een zeer korte tijd uitgevoerd! top, ook nog het plafond gedaan,terwijl ik dit niet eerder had aangegeven , toppie het behang en saus werk ziet er strak uit, geef Tom koffie en zijn handen doen de rest.... Tom bedankt voor de snelle uitvoering, Groet Theo
    (Bewerkt op 1 aug 2019)

Hoi Theo! Graag gedaan! Veel plezier van het resultaat. Met vriendelijke groet, Tom van Haren Domvast Onderhoud

Reactie geplaatst 1 aug 2019
  • Review door Harry, Gouda
    Beoordeeld op 23 jun 2019

Schilderwerk buiten: Dakkapellen; 1 dakkapel

Het gehele buiten houtwerk is geschilderd van onze tussenwoning. Ze werken super netjes en precies; ik kan ze niet betrappen op ook maar een zakker. Communicatie is ook dik in orde, als er iets wijzigt met de planning door bijvoorbeeld het weer, dan laat men dat meteen weten en zit je nooit voor niets te wachten. Helaas ben ik niet meer zo enthousiast. Begin 2024 onze kozijnen binnenzijde laten kitten en schilderen. In het voorjaar liet hier en daar de verf los, waarschijnlijk door vocht. Er is beloofd dat dit aangepakt zou worden, "valt onder garantie". Ook buiten wat slechte plekken in het hout en zou aangepakt worden. Er is van de zomer een begin mee gemaakt maar niet afgemaakt. Ook binnen is er nog niets gedaan. Wel heel vaak beloofd om te komen. Er waren prive omstandigheden bij Tom die ook voor vertraging hebben gezorgd, maar zo ga je niet met klanten om en nu mogen we het zelf afmaken! Na wat krititiek te hebben geuit, ben ik zelfs op Whatsapp geblokkeerd.
    (Bewerkt op 26 okt 2024)

Hoi Harry, jammer zeg, je weet de situatie van mij vader. En dat ik geen tijd had.omdat ik steeds met mijn vader ziekenhuis in en uit ging. En mijn vader aan een hele erge ziekte hebt. Dat mijn vader een stuk belangrijke is dan het schilderwerk van juliie huis. Op dat moment, je gaf mijn het gevoel dat je er geen bergrip ervoor! als ik zegt dat ik kom kom ik ook zeker! maar geduld en bergrip heb je niet. gehad. en ja dan ga ik jou blokkeren. Terwel dat ik echte wel een oplossing had voor jullie kosteloos! en voor je gedaan had! als je beetje menselijke was. en had gezegt weet je wat Tom kom in het voorjaar we zien wel neem even de tijd ook vanwegen slechte pirode. ergens in het voorjaar. En binnen werk had ik ook voor nagekeken voor je, desnoods had ik een buitendiens medewerker van sikkens erbij gehaald. hoe het komt dat de binnenkant lost late. Terwel,dat ik 28 jaar in het vak zit ik ook,nooit meegemaakt. Maar ik hoop je alle goede Harry met je familie en gezondheid. Gr Tom

Reactie aangepast 8 feb 2025