De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Sven, Terneuzen
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    keuken achterwand geëmailleerd hardglas
    De Raad Glas heeft bij ons een keuken wand van geëmailleerd gehard glas geplaatst. Dit tegen een zeer scherpe prijs. Op eerst afspraak alles in komen meten en heeft het daarna vakkundig geplaatst. Dit alles voor de afgesproken prijs op werkspot. Hij komt zijn afspraken na en komt op tijd. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 11 jul 2011
  • Review door Arian, Spijkenisse
    Beoordeeld op 2 jul 2011
    Vervangen voordeur
    De deur was vlot en vakkundig geplaatst. Zal deze vakman zeker overwegen voor en volgende klus.
  • Review door Jean-Evert, Reeuwijk
    Beoordeeld op 26 jun 2011
    Balkondeuren, vervangen enkel- door dubbelglas
    Langs deze weg willen wij de firma de Raad (Patrick) bedanken voor de goede geleverde kwaliteit. Tijdens inmeten is de materiaalkeuze nog gewijzigd in HR++, van daar een iets hogere prijs. Uitvoering van de werkzaamheden zijn keurig in overleg en conform afspraak uitgevoerd. Een aanrader. Bij deze opdrachtnemer behoren voor ons vervolgopdrachten zeker tot de mogelijkheden. fam. J.E. Mulder
  • Review door chris, Gouda
    vervangen 2 ruiten woonkamer
    De ruiten zijn volgens afspraak op tijd en tot volle tevredenheid vervangen. De Raad geeft een eerlijk advies, hanteert scherpe prijzen en werkt absoluut netjes. Als extra service werd een een plekje van opkomende houtrot gratis behandeld en opnieuw gevuld. Bovendien heeft De Raad voordat de ruiten zijn geplaatst de liggende delen in de grondverf gezet. Onlangs nog door een andere leverancier glas laten zetten. Zowel de kwaliteit van glaszetten als de kwaliteit van het materiaal zijn zonder discussie in het voordeel van de De Raad. Alle troep na plaatsing opgeruimd. Gewoon een vakman die ondanks zijn jonge jaren, met moderne apparatuur ambachtelijk netjes werkt. Een dikke pluim! Mocht ik nog een x een glaszetter nodig hebben dan wordt het weer De Raad.
  • Review door Otten, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    twee ruiten vervangen in bovenlichtjes binnendeuren
    Super snelle reactie op onze advertentie. Daarnaast kon het glas ook nog eens heel snel geplaatst worden. Goede service en afspraken worden nagekomen.
  • Review door Hofman, Zwijndrecht
    Ruiten vervangen
    Prima vakman, komt afspraken na en doet zijn werk voortreffelijk. Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer zeker een aanrader. Bedankt