De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Danjo, Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 aug 2011
    Enkel glas vervangen door dubbel glas
    Zeer tevreden over het complete traject, ook de email/tel. communicatie. Ik zou Patrick zeker aanraden en zelf nog een keer benaderen als ik een 'glasklus' heb. De uiteindelijke uitgevoerde werkzaamheden waren iets afwijkend van de opdracht op werkspot, maar dat was geen enkel probleem.
  • Review door Mario, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    Raam vervangen door dubbelglas
    Gezien de wijze waarop deze meneer de te verrichten werkzaamheden uitvoert, wil hem bij een ieder aanbevelen. Dit is de tweede keer dat ik van zijn diensten gebruik heb mogen maken en beide keren ben ik uiterst tevreden over het resultaat. Hartstikke bedankt Patrick!!
  • Review door Jesse, Utrecht
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    Vervangen enkelglas voor HR++ glas + garantie
    Kwam op tijd (eigenlijk zelfs te vroeg, maar dat was geen probleem). Vriendelijk en gezellig, oprecht, professioneel en netjes. Alleen jammer dat 1 ruit niet goed was ingemeten, maar dat kan een keer gebeuren natuurlijk. Komt later terug om deze ruit alsnog te plaatsen.
  • Review door A.M., Zuid-Beijerland
    Beoordeeld op 21 aug 2011
    Verwijderd door de beheerders van Werkspot.nl
    De opdracht heeft Patrick de Raad naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ondanks de drukte van de vakantieperiode heeft hij het glas tijdig voor het geplande schilderwerk vervangen. Het is met hem in alle opzichten goed en prettig zakendoen.
  • Review door N., Rotterdam
    Beoordeeld op 17 aug 2011
    enkel glas vervangen voor dubbel glas
    We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van Patrick om de afspraak voor het zetten van het glas voor ons te vervroegen, over het meedenken over het soort glas aan de straatzijde (is uiteindelijk mat geworden) en over het keurig op tijd verschijnen op afspraken. Als het resultaat er dan ook nog mag zijn, kunnen we De Raad Glas alleen maar van harte aanbevelen.
  • Review door Erik, Utrecht
    Beoordeeld op 1 aug 2011
    Kat naar binnen.
    Hij heeft het keurig gedaan en netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden.
  • Review door Rombout, Waddinxveen
    Beoordeeld op 27 jul 2011
    kozijn vervangen voor dubbel glas raam
    Patrick de Raad heeft fantastisch werk geleverd. Naast 1 ruit waar ik aanvankelijk opdracht voor gegeven heb, hebben wij, na een keurige prijsopgave, direct de overige ramen ook laten vervangen door HR ++ glas. Patrick is zelfs op zoek gegaan naar bijkleurende hardhouten glaslaten voor onze Finse houten woning. Strak geregeld, snel, punctueel en oog voor detail. Dat kom je tegenwoordig weinig meer tegen. Rombout en Mariska Smit
  • Review door Eveline, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 jul 2011
    Dubbel glas zetten gehele woning
    Vorige week is het enkel glas vervangen door dubbel glas. Door haast met het opknappen van de woning is dit binnen twee weken gerealiseerd, waar wij erg gecharmeerd van zijn. Naast dit fijne feit ziet het glas er zeer goed uit en konden de oude kozijnen blijven zitten. Tevens was de prijs kwaliteit verhouding erg optimaal. Al met al een vakman om aan te raden, bedankt! Eveline Valk
  • Review door Frank, Hoofddorp
    Beoordeeld op 20 jul 2011
    Vervangen enkelglas door HR++ dubbelglas
    Patrick is een prima vakman die op alle fronten een 10 heeft gescoord. Hij is naast vakman ook een heel prettige persoonlijkheid en dat is extra fijn. Ik kan hem van harte aanbevelen.