de Heus Infra
Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews

• Dries, Ridderkerk
    Beoordeeld op 27 jan 2018
    Riolering vernieuwen
    Vernieuwing van de riolering prima uitgevoerd. Eerst komen kijken en een nette offerte gekregen. Op de afgesproken tijd aan het werk gegaan en de riolering tot de erfafscheiding vernieuwd. Prima vaklui met veel ervaring. Aanrader.
  • jos, Tilburg
    Beoordeeld op 8 nov 2017
    aanleg hwa
    Zeer netjes gewerkt
  • Fred, Dongen
    Beoordeeld op 21 sep 2017
    riolering deels vervangen
    Zeer tevreden over hoe John met mijn opdracht is omgegaan. Snelle en vlotte afspraak gemaakt over het bekijken van de opdracht. John heeft de klus prima geklaard.
  • Jack, Breda
    Beoordeeld op 11 sep 2017
    Buitenriolering vernieuwen
    Heel aardige en kundige man, heeft de klus perfect gedaan
  • RCC, Dongen
    Beoordeeld op 3 sep 2017
    Bestraten voortuin
    We hebben onze voortuin mooi laten bestraten.Alles ziet er keurig netjes uit. Wij zijn er ontzettend blij mee. Ook een klusje qat in de achtertuin gedaan moest worden was geen probleem. Er werd meegedacht om zo t mooiste resultaat te krijgen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!
  • Dave, Goirle
    Beoordeeld op 25 jul 2017
    Nieuwe aansluiting toilet (PVC) op gresbuis, borrelt na doortrekken
    Het toilet bleek door de loodgieter vers aangesloten op een riolering die na een paar meter onder de grond gewoon in het zand eindigde. John heeft de oude doodlopende gresbuis verwijderd en kwam ook twee putten tegen die ook afgevoerd zijn. Daarna alles vervangen met PVC buizen, netjes aangesloten en naderhand alles weer keurig bestraat. Alles volgens afspraak, in time en in budget. Ik ben zeer tevreden. Ik zal zijn bedrijf bij iedereen aanraden en, wanneer ik volgend jaar met de tuin ga beginnen, hem absoluut inschakelen voor de bestrating.
  • G, Breda
    Beoordeeld op 17 jul 2017
    Riool aanleg
    John is heel snel en duidelijk in de communicatie. Via whatsapp werden wij op de hoogte gebracht omdat we zelf afwezig waren tijdens de klus. Probleem is netjes verholpen.