John heeft bij ons een stukje riolering en straatwerk verzorgd. Hij is via Whatsapp en telefoon uitstekend bereikbaar. Het werk is netjes gedaan en al het afval is keurig meegenomen. Zeer tevreden. Dit is inmiddels de 2de klus die hij maar tevredenheid heeft uitgevoerd.
Snelle reactie op mijn vraag. Deskundige en duidelijke informatie vooraf gekregen. Alles verlopen volgens afspraak. Kwam met een collega: beide harde werkers, no nonsens. Werk verzorgd afgeleverd. Prettig in de omgang. Kortom, betrouwbaar. Zou hem aan anderen aanbevelen.
Een week voor de verhuizing bleek de riolering van ons nieuwe huis niet aangesloten te zijn op de gemeentelijke riolering. Meneer de Heus heeft ons uit de brand geholpen en de riolering nog op tijd aangelegd. Echt top! Omdat wij niet de precieze locatie van de gemeentelijke riolering is meneer de Heus nog een keer teruggekomen voor de hemelwaterafvoer.
Onze riolering is compleet vervangen naar volle tevredenheid!
John en zijn collega zijn echte aanpakkers. Werken nauwkeurig en snel.
Ben ook zeer blij met het resultaat :)
Na afloop keurig opgeruimd en bestraat.
Ik zou dan ook de Heus infra bij iedereen aanbevelen!
Correct, komt afspraken na. Goed en keurig werk. Mooie prijs, meedenkend, zeer secuur. Wij zijn erg blij met de uitbreiding en bevelen de Heus Infra dan ook ten zeerste aan. 5-sterren!!
Zeer redelijke prijs voor het werk wat is gedaan, ook de straat weer netjes dicht gemaakt, hiervoor mijn complimenten.
De Heus Infra is zeker aan te raden voor alle riolering werkzaamheden.