De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (715)

• Review door jamy, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 jan 2011
    plaatsen van stopcontacten
    Goede service en duidelijk aan de tel geweest met me ook.
  • Review door Gertjan, Leiden
    Beoordeeld op 23 jan 2011
    Groepenkast vervangen
    Prima werk voor een prima prijs!
  • Review door Peter, Spijkenisse
    Beoordeeld op 22 jan 2011
    8 groepskast leveren en monteren(ABB)
    Leo is een keurig nette man en hij was keurig op tijd. Leo heeft goed werk afgeleverd en dat voor een zeer scherpe prijs.
  • Review door EF, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 22 jan 2011
    Stopcontact in de meterkast
    Ruim op tijd en een zeer aardige man. Stopcontact is in overleg op een goede plek geïnstalleerd en alles werkt prima.
  • Review door Ruben, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 jan 2011
    Aansluiten elektrisch/keramisch fornuis dmv perilex
    Uiterst vriendelijke en vrolijke elektricien. Vakkundig en snel mijn elektrisch fornuis aangesloten op de kookgroep. Een vakman om aan te bevelen!
  • Review door Tijl, Utrecht
    Beoordeeld op 5 dec 2010
    Groepenkast vervangen
    Beste mensen, neem deze vakman! Leo is een vakman van de oude stempel. Gedegen vakkenis en een zeer eerlijke prijs, ver onder wat concurenten vragen. Leo heeft bij mij een groepenkast vervangen, en toen deze eenmaal vervangen was, ook nog een ander electrisch probleem opgelost, wat buiten zijn originele werkzaamheden lag. Niet alleen vroeg hij hier geen extra geld voor, hij heeft zelfs op eigen kosten extra geld in de parkeermeter gegooid!
  • Review door Emil, Delft
    Beoordeeld op 16 nov 2010
    geaarde stopcontcaten aanleggen
    Leo Boekholt is een zeer aardige en vakkundige elektroman. Hij is super flexibel en denkt overal mee. Met hem weet je precies waar je aan toe bent, zelfs de rekening viel lager uit omdat hij achteraf toch wat minder heeft uitgevoerd dan de eerste opdracht. Hij ging tot 3-4 keer op en neer van Capelle naar Delft omdat ik zelf bezig was met andere dingen in het huis, zoals stuccen en verplaatsen van de boiler van de keuken naar de badkamer. Daarvoor moest hij wachten totdat hij verder kon. Hij vond het niet erg om een ander keertje terug te komen. Ik bood hem extra kosten voor transport maar hij heeft niets extra verrekend in de totale rekening!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Puttershoek
    Beoordeeld op 18 aug 2010
    Vervangen van groepenkast
    Leverde snel het gevraagde werk. Vriendelijke man. Dacht van te voren mee over het feit of er een onderaansluiting voor de groepenkast nodig zou zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 29 jul 2010
    Vervangen groepenkast
    Goed werk afgeleverd en ook prima op tijd. Alle tijd om ook even een korte toelichting te geven.