De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Peter, Ridderkerk
    Beoordeeld op 7 dec 2012
    Nieuwe groepenkast
    Snel en goed geholpen. Werd zelfs nog iets een extra stopcontact in de meterkast bijgeplaatst. (Is altijd handig) Prettig om zaken mee te doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ouderkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 dec 2012
    Groepenkast vervangen
    Goede service met een goede prijs kwaliteit
  • Review door Frans, Delft
    Beoordeeld op 1 dec 2012
    Aansluiten nieuwe groepenkast
    Werkzaamheden netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Duidelijke prijsopgave met bijgevoegde excel file.
  • Review door Roy, Linschoten
    Beoordeeld op 30 nov 2012
    Vervangen groepenkast +extra 2groepen
    contact gehad met Leo, stuurt netjes offerte van meerdere kasten die geplaatst kunnen worden. hier kun je de keus uit maken. hier adviseerde Leo goed, dat het allen goede kasten zijn. En dan is een prijsverschil van 80 euro toch mooi meegenomen. ook vertelde dat op 1 groep de was en droger kon draaien en dat je dan een groep overhield. en dit werkt uitstekend. Kortom bij een volgend opdracht zou ik hem zo weer contacten!!
    (Bewerkt op 1 dec 2012)

Hallo Roy, Hartelijk dank voor je mooie referentie. Ik stel het erg op prijs dat je deze op werkspot hebt geplaatst. Elk van de 2 geplaatste stopcontacten in de bijkeuken heeft een eigen groep. Dus de wasmachine en de droger hebben elk een aparte groep. Vriendelijke groet, Leo Boekholt

Reactie geplaatst 1 dec 2012
  • Review door Sander, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 nov 2012
    Aanleggen 3 extra groepen in nieuwbouwwoning
    Prima vakman die weet hoe de klus aangepakt moet worden en die vervolgens een efficiente oplossing en aanpak hanteert.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 6 nov 2012
    Netwerkkabel trekken in nieuwbouwwoning
    Leo heeft de werkzaamheden (trekken van een netwerkkabel + aansluiten op wandcontactdozen) prima uitgevoerd. Hij heeft het in onze meterkast ook netjes afgewerkt en de netwerkkabel op het laatst nog getest. Verder was hij op tijd en vriendelijk. Kortom, ik ben tevreden.
    Beoordeeld op 12 okt 2012
    vervangen van groepenkast
    De heer Boekholt heeft na een scherpe aanbieding waarin een keuze uit 5 merken groepenkasten, mijn groepenkast tot volle tevredenheid vervangen door een nieuwe. Keurig werk. Ik kan dhr Boekholt aanbevelen.