De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Martijn, Wateringen
    Beoordeeld op 23 mrt 2015

Coax Kabels vervangen voor UTP

Prima, ik heb goede ervaring met Leo Boekholt. Coaxkabel is verwijderd. Het verwijderen bleek een lastigere klus dan vooraf gedacht. Het is allemaal gelukt. Er is ene UTP-kabel en telefoonkabel teruggeplaatst en alles keurig afgewerkt. Leo bleef rustig en rekende geen extra kosten voor de extra tijd die nodig was voor de klus. Er is netjes gewerkt.
  • Review door Peter, Sassenheim
    Beoordeeld op 18 mrt 2015

Oude groepenkast vervangen

Zeer goed! Na OK alles binnen 'n week geregeld en gemonteerd. Door meer groepen en aanvullende werkzaamheden mijnerzijds iets hoger dan de offerte, maar dat is niet de schuld van dhr. Boekholt. 1 uur langer gewerkt dan gepland en wilde daar niets extras voor hebben, hetgeen ik niet heb laten gebeuren. Kortom, prima vent en prima prijs . Kan ik van harte aanbevelen (zoals vrijwel al zijn klanten doen en waar ik ook op afgegaan ben)!
  • Review door Bas, Dorst
    Beoordeeld op 12 mrt 2015

UTP CAT6 netwerkkabels trekken

Leo is een vakman. Werkt rustig en vlot door. Alles is uitgevoerd zoals wij overeengekomen waren.
  • Review door Frans, Wassenaar
    Beoordeeld op 11 mrt 2015

vervangen groepenkast

Zeer goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 8 mrt 2015

Cat6 UTP kabels trekken in nieuwbouwhuis

prima werk opgeleverd binnen budget en planning
  • Review door alfred, Hilversum
    Beoordeeld op 5 mrt 2015

vervangen groepenkast

Zeer tevreden. Snel een keurige uitgebreide offerte na onze aanvraag op werkspot, alles voor een erg vriendelijk prijs. Prettig telefonisch contact van tevoren om één en ander 'kort te sluiten' en snel beschikbaar. De werkzaamheden werden snel en heel netjes uitgevoerd en niets zonder overleg. De heer Boekhold bood aan ook ons fornuis even aan te sluiten. Toen daarbij een probleem opdook in de interne bedrading van het fornuis heeft hij dat zonder meerwerk te rekenen voor on opgelost. Kortom we waren zeer gelukkig met de keus voor de heer Boekhold.
  • Review door Laurens, Haarlem
    Beoordeeld op 27 feb 2015

In elektrakabel geboord - bedrading vervangen

Ik ben erg tevreden over Leo. Hij heeft erg goed werk geleverd voor een, vooraf afgesproken, scherpe totaalprijs. Hij werkt erg netjes en is bovendien heel vriendelijk. . Een aanrader!
  • Review door Matthew, Haarlem
    Beoordeeld op 21 feb 2015

RJ11 plugs vervangen door RJ45 op CAT5e kabels en plaatsen netwerks...

Leo is een vriendelijke vakman die deze klus zeer goed heeft uitgevoerd. Dank!
  • Review door Aaron, Spijkenisse
    Beoordeeld op 18 feb 2015

plaatsen meterkast

Leo is een vakman betrouwbaar en goud eerlijk dat heb ik gemerkt.
  • Review door Ella, Schiedam
    Beoordeeld op 13 feb 2015

vervangen van huidige groepenkast incl. aardlekschakelaar.

Klus snel en netjes uitgevoerd