De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Werkspot-gebruiker uit 's Gravenmoer
    Beoordeeld op 24 sep 2015

Vervangen groepenkast

Dhr Boekholt heeft bij ons een nieuwe meterkast geinstalleerd. Ziet er heel netjes uit en gaf ook nog adviezen en stelde zelfs voor om een keer langs te komen als hij in de buurt is als ik vragen zou hebben over de aanleg van extra groepen. Heel service gericht! Top.
  • Review door Ilona, Breda
    Beoordeeld op 10 sep 2015

Groepenkast vervangen

Keurige prijsopgave gehad van te voren, helemaal gespecificeerd. Voor ons was van belang dat de klus snel uitgevoerd zou worden, binnen een week hadden we een afspraak staan. Hij was netjes op tijd en heeft de groepenkast prima geinstalleerd en ook nog een aantal vragen van ons beantwoord. Ook kunnen we nog een beroep op hem doen mochten we nog andere vragen hebben. Zeker aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Langbroek
    Beoordeeld op 2 sep 2015

Vervangen groepenkast.

Leo heeft bij mij een nieuwe groepenkast geplaatst. Hij heeft prima werk geleverd. Nette prijs. Alle afspraken nagekomen. Bij volgend werk aan de elektrische installatie ga ik Leo weer vragen.
  • Review door Martijn, Reeuwijk
    Beoordeeld op 1 sep 2015

Walloutlets aansluiten en RJ45 knijpen

Over Leo : keurige vakman, alle gereedschap bij zich, zelfs voor een extra verzoek (netwerkkabel trekken naar buiten). Op tijd, kundig, doorwerken en geen financiële verrassing, sterker nog, wilde niets hebben voor de extra werkzaamheden, wat ik niet passen vond ! Martijn
  • Review door Eugenie, Doorn
    Beoordeeld op 18 aug 2015

Groepenkast vervangen en 2 groepen doortrekken

De heer Boekholt heeft de werkzaamheden netjes verricht voor de afgesproken prijs ondanks dat hij veel meer tijd nodig had dan hij had ingeschat. Bij een wat ouder huis kan het wel een tegen zitten. Ik ben zeer tevreden. Hij denkt goed mee. Binnenkort zal hij opnieuw werkzaamheden voor mij uitvoeren.
    Beoordeeld op 16 aug 2015

Stopcontact geeft geen stroom

Geeft een duidelijke offerte. Contact is perfect. Zeer vriendelijke vakman. Weet waar hij mee bezig is. Aanrader!
  • Review door Jasper, Voorburg
    Beoordeeld op 11 aug 2015

Vervangen groepenkast

Na een aantal berichten heen en weer hebben wij gekozen de groepenkast door Leo te laten vervangen. Leo kon op hele korte termijn langskomen en kwam keurig op het afgesproken tijdspit de groepenkast vervangen. Tijdens de klus heeft hij ook een aantal vragen beantwoord over het aansluiten van de elektra na de groepenkast en heeft hij keurig alles doorgemeten. Daarnaast kwam hij met het idee om (tijdelijk) een stopcontact naast de groepenkast te maken. Omdat wij zelf geen stopcontact hadden liggen heeft hij kosteloos een zelf meegebracht stopcontact geïnstalleerd. Een hele goede en snelle service tegen een goede prijs. Vandaar een 10.
  • Review door Michelle, Kudelstaart
    Beoordeeld op 8 aug 2015

Stoppen kast vervangen

Duidelijke offerte, wat heel fijn was. We hadden keuze tussen verschillende groepenkasten. Heeft altijd netjes en snel mijn vragen beantwoord. Eenmaal bij het plaatsen was het zo gedaan, er moest nog een groep later aangesloten worden dit heeft hij ons goed uitgelegt zodat we het zelf konden doen. Erg blij mee voor een leuke prijs :)
  • Review door Adalbert, Haarlem
    Beoordeeld op 5 aug 2015

3 nieuwe groepen omdat er een extra keuken is bij geplaatst

Prima vakman, heeft alles netjes aangelegd. Zelfs een paar extra werkzaamheden was geen probleem.
  • Review door Erwin, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 5 aug 2015