GEWELDIG! Zeer ervaren man en kwam ook stipt op tijd. Leo weet van wanten en aanpakken. Keurig en correct een factuur ontvangen met daarop de materiaalkosten en arbeidstijd vermeld.
Leo bedankt! Je blijft op mijn adressenlijst.
Vergeet elke keer de review te plaatsen, maar deze man verstaat zijn vak en daarom alsnog een review waard. Denkt mee, geeft verschillende optie en is prijs/kwaliteit het zeker waard.
Als je iets aan je meterkast moet laten doen deze man gets the job done.
Stopcontact aanbrengen in meterkast. Keurig uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. Erg flexibel en goed meegedacht. Bij vertrek alles keurig netjes opgeruimd en achter gelaten. 100% tevreden!
Prima ervaring, hij kon heel snel komen tegen een redelijke en vaste prijs. We hadden een probleem met een aardlekschakelaar die er steeds uitvloog, en hij nam alle tijd om dat grondig uit te zoeken. Ik zou hem zo weer bellen
Zeer kundige aardige man, kwam wat meerwerk bij wat hij ook heeft gedaan voor een rechtvaardig bedrag. Bedankt en mogelijk tot snel wanneer we de groepen voor de keuken aangesloten willen hebben!!
Prima job, groepenkast door Leo keurig vervangen volgens de afspraken. Duurde ietsje uurtje langer dan begroot omdat de bestaande situatie wat rommelig was en aansluitingen moesten worden verlengd, maar zonder meerkosten keurig netjes in orde gemaakt.